2013-03-06 04:16:04
Φωτογραφία για Αποδίδουν οι αναβαθμίσεις στη Ferrari
Σύμφωνα με τον τεχνικό διευθυντή της Ferrari, Pat Fry, η Ferrari F138 δεν έχει αεροδυναμικά προβλήματα, όπως το περσινό μονοθέσιο της κόκκινης ομάδας.

Την τελευταία μέρα δοκιμών στη Βαρκελώνη, ο Fernando Alonso σημείωσε τον δεύτερο καλύτερο χρόνο με το μονοθέσιό του να έχει υποστεί αναβαθμίσεις στην εξάτμιση και στην εμπρόσθια αεροτομή.

Αυτές οι αλλαγές, σύμφωνα με την ομάδα, έκαναν την αλλαγή και σε σχέση με το περσινό μονοθέσιο, την F2012, είναι αρκετά πιο γρήγορη. Η Ferrari χρησιμοποιεί φέτος τις εγκαταστάσεις της Toyota στην Κολωνία για δοκιμές στην αεροδυναμική σήραγγα.

«Σίγουρα η διαφορά είναι αισθητή σε σχέση με πέρυσι. Ξεκινήσαμε αργά τις δοκιμές μας για φέτος, αλλά όπως φαίνεται οι αναβαθμίσεις που έγιναν στο τέλος βοήθησαν το μονοθέσιο να έχει καλύτερη αεροδυναμική και να σημειώσει θετικά αποτελέσματα» ανέφερε ο Pat Fry, τεχνικός διευθυντής της Ferrari. Επίσης, παραδέχτηκε ότι έκαναν αρκετά λάθη την προηγούμενη αγωνιστική σεζόν, ωστόσο κατάφεραν από αυτά να μάθουν και να κατασκευάσουν ένα ακόμα καλύτερο μονοθέσιο για τη φετινή σεζόν.
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ