2013-03-06 00:04:22
Φωτογραφία για ΑΝΕΤΑ ΣΤΟΥΣ «8» ΤΟΥ CHAMPIONS LEAGUE ΜΕΤΑ ΑΠΟ 15 ΧΡΟΝΙΑ Η ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ! *ΒΙΝΤΕΟ*
Η Ντόρτμουντ προκρίθηκε άνετα στους "8" του Champions League μετά από 15 χρόνια, νικώντας με 3-0 την Σαχτάρ Ντόνετσκ στην Βεστφαλία.

Η Μπορούσια άνοιξε το σκορ στο 31' με τον Βραζιλιάνο κεντρικό αμυντικό, Φελίπε Σαντάνα, να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα με εντυπωσιακή καρφωτή κεφαλιά, μετά από εκτέλεση κόρνερ του Μάριο Γκέτσε από δεξιά.

Ο Γκέτσε από δημιουργός έγινε εκτελεστής, καθώς στο 37' με κοντινό πλασέ στην κίνηση έκανε το 2-0 μετά από σέντρα του Λεβαντόβσκι από δεξιά.

Ο Ντόουγκλας Κόστα μπήκε στο ημίχρονο αντί του Τάισον και μέσα σε ένα λεπτό, στο 48ο, έχασε δύο ευκαιρίες, με τον Βάιντενφελερ να αποκρούει στην πρώτη και τον Βραζιλιάνο να αστοχεί στην δεύτερη.

Το 3-0 ήρθε στο 59' με τον Γιάκουμπ Μπλαστσικόβσκι να πλασάρει σε κενό τέρμα, έπειτα από τραγικό λάθος του Πιατόβ, ο οποίος έχασε την μπάλα μέσα από τα χέρια του μετά το σουτ του Γκιουντογάν.

ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ: Βάιντενφελερ, Πίστσεκ, Σούμποτιτς, Φελίπε Σαντάνα, Σμέλτσερ, Γκιουντογάν, Σβεν Μπέντερ (46' Κελ), Μπλαστσικόβσκι, Γκέτσε, Ρόις, Λεβαντόβσκι.

ΣΑΧΤΑΡ: Πιατόβ, Σρνα, Ρακίτσκι, Κούτσερ, Ρατς, Χούμπσμαν, Φερναντίνιο, Αλέξ Τεϊσέιρα, Τάισον (46' Ντόουγκλας Κόστα), Μχιταριάν, Λουίζ Αντριάνο.
olympiacos-blog
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Το εξώφυλλο
ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Το εξώφυλλο
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ