2013-02-05 22:22:39
Φωτογραφία για Να παίξουμε πιο καλό ποδόσφαιρο...
Ο Μίτσελ γνωρίστηκε με τους νέους του παίκτες στον Ολυμπιακό ζητώντας τους να «αλλάξουμε και να παίξουμε καλύτερο ποδόσφαιρο».

Ο Ισπανός συγκέντρωσε τους παίκτες του Ολυμπιακού στο κέντρο του γηπέδου του προπονητηρίου του Ρέντη και αφότου έγιναν οι σχετικές συστάσεις τους ξεκαθάρισε το τι ζητά από εκείνους. «Είναι δεδομένο ότι θα πρέπει να αλλάξουμε εικόνα ως ομάδα για την συνέχεια των υποχρεώσεών μας. Θα πρέπει να αρχίσουμε να παίζουμε καλύτερο ποδόσφαιρο το οποίο να συνδυάζουμε με επιτυχημένα αποτελέσματα στις διοργανώσεις όπου μετέχουμε», τόνισε μεταξύ άλλων ο Μίτσελ.

«Οι στόχοι μας είναι γνωστοί ως ομάδα. Θέλουμε το πρωτάθλημα και το Κύπελλο αλλά να πάμε καλά στην Ευρώπη. Όλοι μαζί θα δουλέψουμε για να βελτιωθούμε και να πετύχουμε αυτά που επιζητάμε ως ομάδα», επισήμανε ο νέος τεχνικός των ερυθρολεύκων. Επίσης η προπόνηση είχε πολλές ασκήσεις με μπάλα ενώ ο Μίτσελ διευκρίνισε ότι από εδώ και πέρα θα πρέπει να περάσει μία καινούρια ποδοσφαιρική φιλοσοφία, πάνω στην οποία δούλεψε από την πρώτη κιόλας προπόνησή του.

Από τα πρώτα του δείγματα φάνηκε ότι θέλει να καλυτερεύσει τον τρόπο που αναπτύσσεται ο Ολυμπιακός. Επιδίωξή του είναι να κάνει πιο καλή την κυκλοφορία της μπάλας σε άξονα και άκρα αλλά και να βγαίνουν πιο σωστές και σαφώς πιο οργανωμένες επιθέσεις από τους νταμπλούχους Ελλάδας στα ματς που θα δίνουν.

http://www.katimagiko.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ