2013-02-05 22:19:05
Φωτογραφία για Κρίση χρέους, αξιών και βίας!
Πόσο μακριά μπορεί να πάει αυτή η κρίση;

Πόσο αξία μπορεί να έχει το χρέος απέναντι σε μια κοινωνία; Και πόση βία θα ακολουθήσει;

Η κοινωνία μας μαστίζεται και βιώνει την μεγαλύτερη κρίση χρέους, αξιών και βίας στην σύγχρονη ιστορία της. Μια κρίση που κανένας δεν θέλει να βιώνει σε καθημερινή βάση.

Μια κρίση μεταλλαγμένη που μας έχει συμπαρασύρει όλους χωρίς να έχει αφήσει τίποτα στο διάβα της.

Υπέρ εξουσίες που βλέπουν μόνα νούμερα και υπολογισμούς χωρίς και αυτοί να είναι συμβατοί με τους αριθμούς της πραγματικής οικονομίας. Με ξεχασμένους τάχα συντελεστές προς συμφέρον της δικής τους ευημερίας. Με ανεργία 26.7% ( και 56% σε νέους κάτω των 25ετων) και ύφεση ποιος ξέρει πόσο είναι πραγματικά όπως το ίδιο συμβαίνει και με την ανεργία αλλά το υποτιθέμενο πλεόνασμα του 2012 600 εκ. ευρώ λέει.

Γιατί όμως δεν μα λένε τίποτε για τις αυτοκτονίες;


Γιατί όμως δεν μας λένε τίποτε για τα 500 ευρώ βασικό μισθό (και πολλά μπορεί να λέω);

Γιατί δεν μας λένε τίποτε για το πετρέλαιο θέρμανσης;

Γιατί δεν μας λένε τίποτε για το 1.20 που έχει το γάλα;

Γιατί δεν μας λένε τίποτε για το 0.90 που έχει το ψωμί;

Γιατί; Πολλά γιατί Αλλά είναι λαϊκισμός να τα αναφέρεις όλα αυτά και δεν είναι λαϊκισμός το ότι τα ταμεία των δυο κομμάτων είναι υπερχρεωμένα και το ένα κυρίως δεν πληρώνει τους εργαζόμενους του! Κοιτάξτε πρώτα να είστε εσείς κύριοι στις υποχρεώσεις σας και μετά ζητήστε και απαίτησε από τους 10 εκ. Έλληνες να τακτοποιούν τις οφειλές του!

Και μετά μπορείτε να συζητάτε να αλλάξετε σήμα και όνομα και μήπως λέω μήπως....σβηστούν και τα χρέη σας (Ελλάδα είμαστε και όλα συμβαίνουν)!

Αλλά εσείς επιτάσσεται τους εργαζόμενους στο μετρό, ναυτεργάτες, φορτηγατζήδες και άλλους Εσάς ποιος θα σας επιτάξει για αυτά που λέγατε και αλλά κάνετε; Αυτή η κρίση γέννησε ένα άλλο πρόσωπο που δεν μπορούσε κανένας να δει ή μάλλον δεν ήθελε να δει;

Πράσινοι, μπλε, κόκκινοι, πορτοκαλί, μαύροι(όχι τους ανθρώπους), δημόσιοι υπάλληλοι, ιδιωτικοί υπάλληλοι, ελεύθερους επαγγελματίες που τους δημιούργησαν μια κρίση όχι μόνο οικονομική αλλά και κοινωνική, αξιών και να την λύνουν μεταξύ τους στο τέλος μέσα από την βία. Γιατί βία δεν είναι μόνο η σωματική αλλά και η κοινωνική, οικονομική, ηθική, ψυχολογική και πάνω από όλα της ανθρώπινης υπόστασης που έχει μεγαλύτερη αξία από το χρήμα αγαπητοί μου κύριοι.

Αναγνώστης Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ