2013-01-20 00:23:03
Φωτογραφία για Έκοψε κομμάτι η «Χρυσή Αυγή» στα Τρίκαλα προς τιμήν του… Εξαθλιωμένου Έλληνα
Με εδέσματα από το «Μέτωπο Γυναικών» η κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας της «Χρυσής Αυγής» στα Τρίκαλα.

Πραγματοποιήθηκε απόψε στα κατάμεστα από κόσμο, γραφεία του Λαϊκού Συνδέσμου της «Χρυσής Αυγής» στα Τρίκαλα, η εκδήλωση για την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας για το 2013.

Στην εκδήλωση όπως κατέγραψε το trikalanews.gr παραβρέθηκαν μεταξύ άλλων ο βουλευτής Λάρισας της «Χρυσής Αυγής» Χρυσοβαλάντης Αλεξόπουλος, ο Υπεύθυνος του κόμματος για την Περιφέρεια Θεσσαλίας Γιώργος Μισιάκας και φυσικά ο οικοδεσπότης πολιτευτής του κόμματος για τα Τρίκαλα Γρηγόρης Χιώτης.

Ο κ. Χιώτης αφού ευχαρίστησε τον κόσμο για την προσέλευση του, τόνισε χαρακτηριστικά ότι «Είναι εντυπωσιακή η ανταπόκριση των Τρικαλινών στις δράσεις ,ομιλίες και εκδηλώσεις της Χ.Α και απορρέει ότι είμαστε κοντά στον Έλληνα πολίτη».

Από την πλευρά του ο κ. Μισιάκας αναφέρθηκε στην συνεχή άνοδο, όπως τόνισε ,της «Χρυσής Αυγής» και είπε χαρακτηριστικά «Ο πολιτικός αγώνας που κάνουμε είναι κάτι πολλή παραπάνω από την συμμετοχή μας στις κάλπες
. Είναι η συνέχιση του πολέμου με άλλα μέσα αφού είμαστε σε πόλεμο και η πατρίδα μας είναι σκλαβωμένη στους ξένους τοκογλύφους που συνεργάζονται με ντόπιους υποτακτικούς» και συνέχισε λέγοντας ότι «η Χ.Α θα έρθει σαν το τσουνάμι στην εξουσία και θα σαρώσουμε την διαφθορά σε όλους του τομείς».

Στην συνέχεια ο κ Αλεξόπουλος πέρα από τις καθιερωμένες ευχές αναφέρθηκε στις δυσκολίες που περνάει το Ελληνικό Έθνος τονίζοντας ότι «Πρέπει να είμαστε όλοι οι Εθνικιστές ενωμένοι και μονιασμένοι Δεν βγαίνουν τα μέτρα μας οδηγούν με μαθηματική ακρίβεια στην εξαθλίωση ώστε να κάνουν δωρεάν την Ελλάδα στους διεθνής τοκογλύφους. Πιστεύω πώς πρέπει να επιστέψουμε στην παραγωγή και στην Ελληνική γη να δουλέψουν Ελληνικά χέρια».

Την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας έκανε ο πρώτος Γραμματέας της τοπικής οργάνωσης Τρικάλων της «Χρυσής Αυγής» Νίκος Βάκρινος όπου το πρώτο κομμάτι συμβολικά το έκοψε για το Ελληνικό Έθνος αλλά επίσης συμβολικά έκοψε κομμάτι προς «τιμήν του εξαθλιωμένου ‘Έλληνα».

Το φλουρί πού έπεσε σε μέλος του τοπικού Πυρήνα της «Χρυσής Αυγής» αντιστοιχούσε σε ένα βιβλίο του Ηλία Κασιδιάρη με τίτλο «Τομέας Χ» και με δωρεάν μετάβαση, με το πούλμαν του τοπικού Πυρήνα στην Αθήνα, για την πορεία τιμής με αφορμή την επέτειο από την κρίση στα Ίμια.

Στην συνέχεια τα μέλη και οι φίλοι της «Χρυσής Αυγής» απόλαυσαν τα σπιτικά εδέσματα που παρασκεύασαν το «Μέτωπο Γυναικών» του Πυρήνα Τρικάλων. Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ