2013-01-07 21:22:07
Φωτογραφία για Προκαλούν οι συνδικαλιστές αστυνομικοί της Μαγνησίας
Σε υποβολή ένστασης κατά της απόφασης του αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας, να θέσει σε διαθεσιμότητα 5 αστυνομικούς της Αστυνομικής Διεύθυνσης Μαγνησίας, επειδή σύμφωνα με την σχετική ανακοίνωση του Αρχηγείου "στα δικαστήρια Θεσσαλονίκης προέβησαν σε εκδηλώσεις συμπαράστασης υπέρ συλληφθέντων (που κατηγορούνται για συμμετοχή σε εγκληματική ομάδα διακίνησης ναρκωτικών ουσίων)", θα προχωρήσει η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Νομού Μαγνησίας, σύμφωνα με τις δηλώσεις του προέδρου της Στέργιου Κωνσταντάρα στο e-Volos.gr.

Σύμφωνα με τον κ. Κωνσταντάρα, η Ένωση βρίσκεται σε επαφή με την Ομοσπονδία Αστυνομικών Υπαλλήλων και ζητά συνάντηση με το Αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ., την ίδια στιγμή που μέσω του νομικού της Συμβούλου προχωρά τις διαδικασίες υποβολής ένστασης κατά της εν λόγω απόφασης του Αρχηγείου, η οποία και θα κατατεθεί το αργότερο μέχρι και την Τετάρτη, όπως ορίζει ο Νόμος, ο οποίος προβλέπει το διάστημα 5 ημέρων.


Ο κ. Κωνσταντάρας, σε δηλώσεις του στο e-Volos.gr, αναφέρθηκε επίσης στο βιοποριστικό πρόβλημα των 5 αστυνομικών (3 της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Βόλου και 2 του τμήματος Τροχαίας) και τόνισε την διαφορά μεταξύ της εκδήλωσης ανθρώπινης συμπαράστασης από την υπηρεσιακή δραστηριότητα, γεγονός που δεν έχει να κάνει σε καμία περίπτωση με την εμπιστοσύνη προς του Θεσμούς και τη Δικαιοσύνη της χώρας μας, η οποία θα αποφανθεί αμερόληπτα και αντικειμενικά για τις τυχόν τελεσθείσες πράξεις και τα εμπλεκόμενα πρόσωπα.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι την Τρίτη αναμένονται και τα αποτελέσματα της σχετικής ΕΔΕ, που διενεργεί Υποστράτηγος της ΕΛ.ΑΣ., ο οποίος καλείται να εξετάσει το αν στοιχειοθετείται και εναντίον ποιών, η κατηγορία εξύβρισης συναδέλφων, ώστε να ακολουθήσουν ή όχι οι προβλεπόμενες διαδικασίες.

πηγή: e-volos
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ