2013-01-07 21:15:11
Φωτογραφία για ΠΑΝΤΕΛΙΤΣ Ο...12ος!
Τους... 12 έφτασαν αισιώς οι σκόρερς του Ολυμπιακού στο φετινό πρωτάθλημα, με τον Μάρκο Πάντελιτς να γίνεται ο 12ος κατά σειρά παίκτης των ερυθρόλευκων, που συνδέεται με τα αντίαλα δίχτυα!

Σαρωτική είναι η υπεροχή του Ολυμπιακού έναντι των εγχώριων αντιπάλων του σε όλες τις στατικτικές κατηγορίες επιβεβαιώνονας, όπως αναφέρει σε δημοσίευμά του το "katimagiko.gr", με τον πλέον εντυπωσιακό τρόπο την κυριαρχία του.

Το στοιχείο, όμως, το οποίο καταδεικνύει σε όλη τη μεγαλοπρέπεια την σαφέστατη υπεροχή του Θρύλου εναντι των ανταγωνιστών του, αφορά τον τομέα το σκοραρίσματος και πολύ περισσότερο την πολυσυλλεκτικότητα, που διακρίνει τους μόνιμους πρωταθλητές Ελλάδας στην φετινή Super League!

Εκτός του ότι ο Θρύλος έχει να επιδείξει με διαφορά από τον δεύτερο ΠΑΟΚ την κορυφαία επίθεση της Super League με 38 τέρματα επί συνόλου 16 αγώνων (συντλεστής 2, 375 γκολ ανά παιχνίδι), με τον ΠΑΟΚ να έχει μόλις 25, ο ι ερυθρόλευκοι μπορούν να καυχιούνται για το γεγονός ότι έχουν ήδη συνδεθεί με τα δίχτυα 12 παίκτες του!


Στη κορυφή της σχετικής λίστας φιγουράρει ο Ράφικ Τζιμπούρ, με τον Αλγερινό να έχει σημειώσει ήδη 13, με τον Κώστα Μήτρογλου να ακολουθεί με 6 τέρματα. Από εκεί και πέρα ο Χοσέ Χολέμπας έχει 4, ο Τζαμέλ Αμπντούν 3, οι Δημήτρης Σιόβας και Νταβίντ Φουστέρ από 2, ενώ οι Κώστας Μανωλάς, Γιάννης Μανιάτης, Πάουλο Μασάντο, Βασίλης Τοροσίδης, Φρανσουά Μοντέστο και Μάρκο Πάντελιτς από 1, ενώ έχουν σημειωθεί και δύο αυτογκόλ. Το ένα από τον Σκλιοπίδη στο 4-1 επί του Πανθρακικού και το άλλο από τον Σπυρόπουλο στην εκτός έδρας νίκη επί του Πανιωνίου με 2-1.

Όσον αφορά όλες τις διοργανώσεις, ο Ολυμπαικός έχει να επιδείξει 14 σκόρερς, με τον Λεάντρο Γκρέκο να έχει σκοράρει μια φορά στους ομίλους του Champions League στην νίκη με 3-1 απέναντι στην Μονπελιέ, αλλά και τον Γιάννη Φετφατζίδη να έχει συνδεθεί με τα αντίαλα διχτυα στον επαναληπτικό του Κυπελλου της Πάτρας απέναντι στη Παναχαίκή (1-1)
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ