2013-01-07 21:19:02
Φωτογραφία για Οι πρώτες εικόνες του Peugeot 2008
Mερικούς μήνες πριν από την επίσημη παρουσίασή, στο σαλόνι της Γενεύης, τον προσεχή Μάρτιο, διέρρευσαν οι πρώτες φωτογραφίες του νέου αστικού SUV της Peugeot.

Το πρωτότυπο του compact SUV που θαυμάσαμε τον περασμένο Σεπτέμβριο στο Παρίσι πλέον είναι έτοιμο να περάσει στη φάση της παραγωγής. Αυτό τουλάχιστον αποδεικνύουν οι πρώτες επίσημες φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν. Όπως ήταν αναμενόμενο, εξωτερικά δεν υπάρχουν σοβαρές αλλαγές μεταξύ του πρωτότυπου και του μοντέλου παραγωγής. Το μήκος του παραμένει στα 4,14 μέτρα, ενώ το πλάτος στα 1,74 μέτρα.

Πέρα από τις εικόνες, δεν κυκλοφόρησαν επίσημα στοιχεία, αναφορικά με τα τεχνικά χαρακτηριστικά του μοντέλου. Με δεδομένο όμως ότι σαν concept έφερε τον καινούριο τρικύλινδρο κινητήρα 1,2 λίτρων του ομίλου, με άμεσο ψεκασμό και turbo, ισχύος 110 ίππων, αυτός λογικά θα αποτελεί τη βάση στη γκάμα του. Από εκεί και πέρα, θα πρέπει να περιμένουμε λίγο έως πολύ τα ίδια σύνολα που χρησιμοποιεί και το 208, με κορυφαία πιθανότατα έκδοση αυτή των 1,6 λίτρων και 156 ίππων.

Η γαλλική εταιρία πρόκειται να αναδείξει το 2008 σε «παγκόσμιο μοντέλο», να το κυκλοφορήσει δηλαδή στις περισσότερες αγορές του πλανήτη. Η κατασκευή του θα ξεκινήσει αρχικά στο εργοστάσιο της Mulhouse στη Γαλλία και αργότερα σε γραμμές παραγωγής στην Κίνα και στη Βραζιλία.

 

 
autotriti
tosokaki.blogspot.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΑΝΤΕΛΙΤΣ Ο...12ος!
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
ΠΑΝΤΕΛΙΤΣ Ο...12ος!
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ