2013-01-07 21:15:06
Φωτογραφία για Ρονάλντο: «Ούτε ο Θεός δεν μπορεί να τους έχει όλους ικανοποιημένους»!
«Μπαρούτι» μυρίζουν τα αποδυτήρια της Ρεάλ Μαδρίτης, με έντονη αμφισβήτηση στο πρόσωπο των παικτών αλλά και του Ζοσέ Μουρίνιο, για τις επιλογές και τα πολλά αρνητικά αποτελέσματα στη φετινή σεζόν.

Οι ποδοσφαιριστές της «βασίλισσας» αποδοκιμάστηκαν κατά τη διάρκεια της κυριακάτικης αναμέτρησης με την Ρεάλ Σοσιεδάδ στο «Σαντιάγο Μπερναμπέου» (4-3), με τον Πορτογάλο σούπερ σταρ Κριστιάνο Ρονάλντο, καθώς και τον Μουρίνιο να «βγαίνουν στην αντεπίθεση».

«Ούτε ο Θεός δεν μπορεί να ικανοποιεί συνέχεια τους πάντες. Δίνω τον καλύτερο μου εαυτό συνεχώς και προσπαθώ να είμαι καλός άνθρωπος, κάτι που στους περισσότερους ανθρώπους αρέσει. Το να δείχνεις υπερβολική ταπεινοφροσύνη όμως είναι ελάττωμα. Πάντα κάποιοι θα με μισούν και άλλοι θα με αγαπούν», δήλωσε ο 27χρονος σουπερ-σταρ, αναφερόμενος και στο γεγονός ότι συναντά εχθρική ατμόσφαιρα στα περισσότερα γήπεδα τα οποία επισκέπτεται ως φιλοξενούμενος με τη Ρεάλ.


Το ζήτημα της… ψυχολογικής κατάστασης του Ρονάλντο, με τις αποκαλύψεις που έκανε το περασμένο διάστημα ότι δεν είναι πια χαρούμενος στη Ρεάλ, επιδιώκοντας είτε την «μετακόμιση» σε άλλο σύλλογο είτε την υπογραφή ενός συμβολαίου με ακόμα υψηλότερες απολαβές, τον έχει καταστήσει λιγότερο αρεστό πλέον ακόμα και στους οπαδούς της δικής του ομάδας.

Από τα «πυρά» των οπαδών των πρωταθλητών πάντως δεν ξέφυγε ούτε ο Ζοσέ Μουρίνιο. Η προτίμηση του στον αναπληρωματικό τερματοφύλακα Αντάν, ο παραγκωνισμός του αγαπημένου τους «αγίου» Ικέρ Κασίγιας και η ανοικτή σύγκρουση μαζί του, αλλά και η διαφορά των 16 και 4 βαθμών από τις «μισητές» Μπαρτσελόνα και Ατλέτικο Μαδρίτης αντίστοιχα, έχουν εξοργίσει τους οπαδούς της «βασίλισσας, που αποδοκίμασαν έντονα τον Πορτογάλο στον κυριακάτικο αγώνα.

Ο Πορτογάλος πάντως δεν φάνηκε να πτοείται από τα πρωτοφανή έντονα σφυρίγματα του κοινού, τονίζοντας πως έτσι δείχνουν έλλειψη σεβασμού στο πρόσωπο του Αντάν.

«Μίλησα μαζί του (σ.σ με τον Αντάν) πριν τον αγώνα και τον προετοίμασα ψυχολογικά γι’ αυτό. Το να αποδοκιμάζει κάποιος επειδή δεν συμφωνεί με τις αποφάσεις μου και η ομάδα δεν αποδίδει ωραίο θέαμα μπορώ να το δεχτώ. Τα σφυρίγματα αυτά όμως έδειξαν και έλλειψη σεβασμού στον παίκτη. Είναι ένα παιδί που βρίσκεται από 16 χρονών στην ομάδα και σίγουρα δεν αξίζει κάτι τέτοιο», δήλωσε ο «Μου».

Ο Κασίγιας τελικά πέρασε σαν αλλαγή στον αγώνα, αφού στο 6ο λεπτό ο Αντάν αντίκρισε απευθείας την κόκκινη κάρτα από το διαιτητή. Αρνήθηκε μάλιστα να παραλάβει το περιβραχιόνιο του αρχηγού από τον Ρονάλντο, σε μια συμβολική κίνηση διαμαρτυρίας για την αντιμετώπιση της οποίας τυγχάνει από τον προπονητή του.

Πηγή: protothema
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ