2024-03-24 08:10:39
Φωτογραφία για Το πανίσχυρο όπλο της Google διαθέσιμο σε όλους μέσω του ai.com



 To Gemini της Google είναι ένα πανίσχυρο AI εργαλείο, αν και προσβάσιμο μόνο μέσω ιστοσελίδας προς το παρόν. Σε αυτό το άρθρο κάνουμε αναφορά σε ένα σύντομο trick όπου μπορείς να έχεις πρόσβαση στο Google Gemini, απλά επισκεπτόμενος την ιστοσελίδα ai.com, η οποία πραγματοποιεί ανακτεύθυνση στο εργαλείο της Google.

Κανονικά η πρόσβαση στο Gemini της Google γίνεται μέσω του gemini.google.com. Και βοηθάει κιόλας να έχεις ρυθμίσει και ένα bookmark. Αλλά πλέον και το ai.com ανακατευθύνει στο Gemini.Εν ολίγοις η Google φαίνεται να κατέχει το εύκολο στη μνήμη domain name και αποτελεί έναν απίστευτα εύκολο τρόπο πρόσβασης στο εργαλείο. Λειτουργεί σε όλες τις πλατφόρμες όπως και σε desktop και σε κινητά.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι το ai.com κάποτε έκανε redirect στο ChatGPT, έπειτα στην xAI του Elon Musk. Πλέον, η Squarespace αναφέρεται ως καταχωρητής του domain μέσω των Google Domains, ενώ η ICANN αναφέρει το [email protected] σαν email επικοινωνίας όπως συμβαίνει με τα Google Domains. Βέβαια δεν μπορούμε να επιβεβαιώσουμε ότι η Google κατέχει το εν λόγω domain πλέον αν και φαίνεται ότι συμβαίνει ακριβώς αυτό.



Freegr network blog- News about pc, technology.
freegr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ