2012-12-28 10:39:25
Φωτογραφία για ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΚΑΙΡΟ ΣΤΟΥΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ...
Πρεμιέρα με το αριστερό για τον Ολυμπιακό στο Top 16 της Ευρωλίγκας, καθώς γνώρισε την ήττα στη Βιτόρια από την Κάχα Λαμποράλ.

Ήταν η πρώτη των πρωταθλητών Ελλάδας και Ευρώπης ύστερα από 16 επιτυχίες σε όλες τις διοργανώσεις που μετέχουν, κάτι που φυσικά έφερε προβληματισμό στις τάξεις της ομάδας, ειδικά όσον αφορά την εικόνα των ερυθρόλευκων στην άμυνα. Οι 82 πόντοι που δέχθηκαν από τους Βάσκους, σε συνδυασμό με τα προβλήματα που παρουσιάστηκαν στη ρακέτα κι έδωσαν την ευκαιρία στο Ματσέι Λάμπε να πετύχει 25 πόντους, θα περάσουν από το μικροσκόπιο του τεχνικού επιτελείου, το οποίο θα επιχειρήσει να διορθώσει άμεσα τα κακώς κείμενα, εν όψει της συνέχειας.

Το σίγουρο είναι πως ο Γιώργος Μπαρτζωκας δικαιώθηκε όταν προειδοποιούσε τους παίκτες του πως η χθεσινή (27/12) αναμέτρηση στη «Φερνάντο Μπουέσα Αρίνα» δεν θα είχε καμία σχέση με τους δύο αγώνες που προηγήθηκαν στην πρώτη φάση, στους οποίους οι ερυθρόλευκοι πέτυχαν ισάριθμες νίκες. Πλέον, στον Ολυμπιακό καλούνται να μάθουν από τα λάθη τους, όπως χαρακτηριστικά είπε ο προπονητής τους, να γυρίσουν γρήγορα γρήγορα σελίδα και να κοιτάξουν μπροστά.


Ο 47χρονος τεχνικός καλείται, παράλληλα, να ενσωματώσει το ταχύτερο δυνατό στο σύνολο τον Γκιόργκι Σερμαντίνι, ο οποός αποκτήθηκε για να δώσει λύσεις στο σημείο που υπέστη ζημιά ο Ολυμπιακός στη Βιτόρια, δηλαδή στη θέση του σέντερ αναφορικά με το αμυντικό κομμάτι.

Στο πρόγραμμα υπάρχει ρεπό για σήμερα (28/12). Ο Γεωργιανός σέντερ θα έχει την πρώτη γνωριμία του με τους νέους συμπαίκτες του και το προπονητικό τιμ του Ολυμπιακού αύριο (29/12), οπότε θα ξεκινήσει η προετοιμασία για την εντός έδρας αναμέτρηση με την Μπεσίκτας (04/01), στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής του Top 16 της Ευρωλίγκας, στην οποία οι πρωταθλητές θα επιχειρήσουν να επιστρέψουν στα νικηφόρα αποτελέσματα.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ