2024-01-03 10:08:28
Φωτογραφία για Μετά τη φωτιά: Οι πρωταγωνιστές και η Ρένα Ρίγγα αντιδρούν μετά το «κόψιμο» της σειράς
Με μία περιεκτική ανακοίνωση, το απόγευμα της Δευτέρας, ο ΑΝΤ1 γνωστοποίησε ότι η σειρά «Μετά τη φωτιά» θα διακοπεί.

«Ο ΑΝΤ1 ανακοινώνει τη διακοπή της συνεργασίας του με την εταιρεία παραγωγής Tanweer, για σοβαρούς λόγους που ανάγονται στη διάρρηξη της εμπιστοσύνης του σταθμού προς την εν λόγω εταιρεία. Ως εκ τούτου, η σειρά “Μετά τη φωτιά” παύεται από το πρόγραμμα του ΑΝΤ1», αναφέρθηκε χαρακτηριστικά.

Οι πρωταγωνιστές δεν άφησαν ασχολίαστη την εν λόγω εξέλιξη, με τη Ντόρα Μακρυγιάννη να γράφει στα social media: «Το μόνο που έχω να πω για τώρα, είναι πως κανείς μας δεν γνώριζε τίποτα. Και χθες ανήμερα της Πρωτοχρονιάς λάβαμε ένα τηλεφώνημα πως η σειρά σταματάει και τόσος κόσμος μένει ξαφνικά άνεργος. Δεν είχε γίνει νωρίτερα καμία ενημέρωση από κανέναν. Είναι μεγάλο το σοκ και πραγματικά δεν έχω να σας πω τίποτα παραπάνω προς το παρόν, ούτε για το μέλλον της σειράς. Καλή χρονιά σε όλους, εμάς η χρονιά μας ξεκίνησε με αυτό το τηλεφώνημα».


Η Πηνελόπη Μαρκοπούλου έκανε τη δική της ανάρτηση, επίσης, αναφέροντας: «Μέχρι και χθες ήξερα ότι παίζω σε μια σειρά του ΑΝΤ1. Μετά τη φωτιά, 60 “εγγυημένων” επεισοδίων. Χθες πρωτομηνιά στις 18.00 το απόγευμα μου τηλεφώνησαν από το κανάλι για να μου πουν καλή χρονιά και ότι δυστυχώς η σειρά κόβεται. Τι και αν μένει άνεργος τόσος κόσμος, έτσι ξαφνικά και σε αυτό μένω. Στο πόσο αναλώσιμοι είμαστε».

Η Ζωή Ρηγούλου, που υποδυόταν τη Σοφία Παπαδάτου, έκανε μία ανάρτηση-κόλαφο. «Λαχείο μην ξεχάσω να πάρω. Ωραία ξεκινάει η χρονιά. #σανδενντρεπόμαστε», έγραψε.

Η σεναριογράφος Ρένα Ρίγγα δεν θα μπορούσε να αφήσει ασχολίαστα τα όσα έγιναν. Έτσι, μέσα από το Facebook, έγραψε: «Χρόνια τώρα είχα μια ψευδαίσθηση... όπως και όλοι στον πλανήτη τηλεόραση.... Ότι στήνουμε μια δουλειά και είμαστε all together μια ομάδα που δίνουμε τα πάντα για να πετύχουμε τον σκοπό μας, μια καλή σειρά... Όλοι μαζί, συνεργείο, παραγωγή, σκηνοθετικό, σκηνογράφοι, σενάριο, κανάλι... Ένας για όλους και όλοι για τον ένα... Νόμιζα ... ευτυχώς υπάρχουν και αυτοί που μας προσγειώνουν για να μας πουν ότι όλα αυτά είναι στη φαντασία μας. Μια ψευδαίσθηση... Και να μας φωνάξουν ότι είμαστε αναλώσιμοι... Όποτε εξυπηρετούμε μόνο... Αλλιώς σου πετάμε πρωτοχρονιάτικα μια ανακοίνωση στα media και σου μένει η γιορτινή μπουκιά στο λαιμό».

Πηγή: tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ