2024-03-12 11:35:04
Φωτογραφία για ΣΚΑΪ… προς ενημέρωση – Προβληματισμός με την ψυχαγωγία - Τι θα συμβεί με τα πρώτα ονόματα της ψυχαγωγίας του σταθμού;
Προς ενημέρωση βαδίζει ο ΣΚΑΪ για την επόμενη τηλεοπτική σεζόν και αυτό είναι κάτι που έχει προβληματίσει έντονα τα πρόσωπα της ψυχαγωγίας του σταθμού, αλλά και το ίδιο το κανάλι. Με κάποιες από τις μεταγραφές που έγιναν την τελευταία χρονιά να μην έχουν αποδώσει τα προσδοκώμενα, αυτή τη στιγμή η ακριβής θέση κάποιων πρότζεκτ στο πρόγραμμα για την επόμενη χρονιά φαντάζει θολή.

Από τη μία, η διάθεση του σταθμού να επαναφέρει την ενημέρωση στο σύνολο της πρωινής του ζώνης, τόσο τις καθημερινές, όσο και στο Σαββατοκύριακο, έχει γεννήσει κάποια μεγάλα ερωτηματικά, καθώς σε αυτή τη ζώνη βρίσκονται τα τελευταία χρόνια η Φαίη Σκορδά και η Μαρία Μπακοδήμου. Αν και το καθοριστικό ραντεβού δεν έχει γίνει ακόμα με καμία από τις δύο κυρίες, η ανανέωση της συνεργασίας τους με τον ΣΚΑΪ βαδίζει σε ένα μονοπάτι δύσκολων διαπραγματεύσεων με άγνωστο αποτέλεσμα.

Από την άλλη, η μεσημεριανή-απογευματινή ζώνη, για την οποία σε πρώτη φάση έχει αποφασιστεί να συνεχίσει ως έχει, δεν πρέπει να θεωρηθεί σίγουρο ότι έτσι θα γίνει τελικά. Αρχικά, το My Style Rocks δίνει καθημερινά εξετάσεις τηλεθέασης και με βάση τον τελικό μέσο όρο θα ληφθεί και η ανάλογη απόφαση για τη συνέχειά του ή μη το ερχόμενο φθινόπωρο.


Όσον αφορά τον Μάρκο Σεφερλή και τον Χρήστο Φερεντίνο, οι οποίοι έχουν ανανεώσει το συμβόλαιό τους και το πλάνο λέει πως θα συνεχίσουν με τα ίδια πρότζεκτ, οι χαμηλές πτήσεις στους πίνακες τηλεθέασης έχουν δημιουργήσει… μουρμούρα. Αν και πρόκειται να πέσουν όλα επί τάπητος πριν την οριστική απόφαση για τη σεζόν 2024-25, στις συγκεκριμένες δύο περιπτώσεις μιλάμε για ενίσχυση των εκπομπών τους ώστε να γίνουν πιο ανταγωνιστικές και όχι για διακοπή της προβολής τους.

Γράφει ο Γιώργος Σκρομπόλας zappit

Πηγή: tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ