2012-12-19 10:52:07
Φωτογραφία για Αγώνας Πανελληνίου Πρωταθλήματος Ταχύτητας: Τρίπολη 16/12/2012
Στο στρατιωτικό αεροδρόμιο της Τρίπολης έπεσε η αυλαία του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Ταχύτητας Αυτοκινήτων την Κυριακή 16 Δεκεμβρίου 2012, αφήνοντας μία γλυκόπικρη γεύση σε όλους με την ελπίδα, το 2013 να φέρει περισσότερες συμμετοχές και μεγαλύτερο θέαμα, άσχετα αν όλα δείχνουν ότι κάτι τέτοιο θα χρειαστεί εξαιρετικά μεγάλη προσπάθεια από όλους.

Στα του αγώνα τώρα, η κατηγορία SPORT βρήκε τον Τρύφωνα Χασάπη να κερδίζει τον αγώνα, με δεύτερο τελικά τον "Αμερικάνο". Ο Τασιόπουλος που σε όλον τον αγώνα ήταν στη 2η θέση, στον τελευταίο γύρο εγκατέλειψε από ημιαξόνιο. Έτσι έχασε μεν την δεύτερη θέση, αλλά κατάφερε να καταταγεί στην 3η θέση του αγώνα.

Στην κατηγορία ΟΡΕΝ νικητής ο Παναγιώτης Λιώρης μετά από καταπληκτικό αγώνα με έντονο συναγωνισμό με τον Παναγιώτη Κύρκο που παρά το γεγονός ότι πέρασε στην πρώτη θέση στον 16ο από τους 20 γύρους, ο Λιώρης ξαναπέρασε μπροστά
. Η τριάδα έκλεισε με τον Παναγιώτη Καϊτατζή που σε όλη τη διάρκεια του αγώνα πίεζε τον Κύρκο. Πρέπει να σημειωθεί ότι ο Ρουστέμης με τον Αθυμαρίτη που ξεκίνησαν από την τελευταία σειρά της εκκίνησης, ήταν στον δικό τους θεαματικό συναγωνισμό, μέχρι τον 17ο γύρο όπου ο Αθυμαρίτης δεν κατάφερε να περάσει τον Ρουστέμη με αποτέλεσμα να εγκαταλείψει και παρά το γεγονός ότι δεν πήρε σημαία τερματισμού, κατατάχθηκε στην 9 θέση, ενώ ο Ρουστέμης τερμάτισε 4ος, θέση που κράτησε σε όλη τη διάρκεια του αγώνα.

Η κατηγορία Formula Saloon, εξελίχθηκε σε άκρως επεισοδιακό αγώνα, γεγονός που σε καμία περίπτωση δεν προάγει το αθλητικό πνεύμα που πρέπει να επικρατεί σε ένα άθλημα που ο συναγωνισμός σαν στόχο πρέπει να έχει μόνο το θέαμα. Έτσι, ο Ρουστέμης με την pole position μέχρι τον 6ο από τους 15 γύρους της κατηγορίας, είχε έντονο συναγωνισμό με τον Αθυμαρίτη που ξεκίνησε από την τελευταία θέση της σχάρας, αλλά γρήγορα βρέθηκε στην δεύτερη θέση. Στον 6ο γύρο είχαν την επαφή τους στο Κ11 με αποτέλεσμα ο Αθυμαρίτης να βγει εκτός πίστας και ο Ρουστέμης να δεχτεί μαύρη σημαία από τον αλυτάρχη.

Τελικό αποτέλεσμα: Ο αλυτάρχης έριξε την σημαία τερματισμού με την ολοκλήρωση του 75% του αγώνα, με τελικό νικητή τον Σπύρο Βοργιά που ούτως ή άλλως μέχρι την εγκατάλειψη των δύο πρώτων, έκανε καταπληκτικό αγώνα πιέζοντας και κάνοντας ταχύτερο χρόνο τουλάχιστον σε δύο γύρους.

Με τον καλύτερο τρόπο και πάρα πολύ έντονο συναγωνισμό για τα 14 αυτοκίνητα που πήραν εκκίνηση στην κατηγορία, ολοκληρώθηκε ο τελευταίος αγώνας της ημέρας, η Super League!

Εναλλαγή της 1ης θέσης με τον Παναγιώτη Καϊτατζή να βρίσκεται στην πρώτη θέση στους 4 πρώτους γύρους, για να πάρει τη σκυτάλη στη συνέχεια ο Παναγιώτης Λιώρης μέχρι τον 8 γύρο όπου είχε έξοδο με αποτέλεσμα να εγκαταλείψει και να βρεθεί τελικά στην 10η θέση.

Ο Τάκης Καϊτατζής ήταν ο τελικός νικητής μετά από όμορφο αγώνα με τον Αθυμαρίτη.

Άτυχος της κατηγορίας, ο Παναγιώτης Κύρκος που εγκατέλειψε στον 3ο γύρο ενώ βρισκόταν στη δεύτερη θέση!

Ευχαριστούμε όλους τους συμμετέχοντες, υποστηρικτές, θεατές, κριτές και όλους όσοι βοήθησαν και ευχόμαστε σε όλους Καλές Γιορτές και του χρόνου!

  •   Αποτελέσματα OPEN

  •   Αποτελέσματα SALOON

  •   Αποτελέσματα SPORT

  •   Αποτελέσματα SUPER LEAGUE
autocarnet.blogspot.com
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Φολκλόρ, η νέα εικαστική μόδα,
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Φολκλόρ, η νέα εικαστική μόδα,
ΤΟ ΔΡΑΜΑ ΤΗΣ ΜΑΡΙΑΣ
ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
ΤΟ ΔΡΑΜΑ ΤΗΣ ΜΑΡΙΑΣ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ