2024-05-06 14:07:21
Φωτογραφία για TO APP που σε κάνει αόρατο στα ραντάρ ταχύτητας της τροχαίας

 



Όλο και πιο δημοφιλείς γίνονται οι εφαρμογές που γνωστοποιούν στους οδηγούς την ύπαρξη καμερών ταχύτητας βοηθώντας τους να μην υπερβαίνουν τα όρια στους δρόμους. Κάμερες ταχύτητες υπάρχουν σε μεγάλο μέρος του ελληνικού οδικού δικτύου αποτελώντας ουσιαστικά τον εφιάλτη όσον δεν σέβονται τα όρια ταχύτητας.

Χείρα βοηθείας σε αυτούς τους οδηγούς έχει μια εφαρμογή που κυριολεκτικά έχει «σπάσει ταμεία», δεδομένου ότι αριθμεί περίπου 100 εκατ. χρήστες. Πρόκειται για το app “RadarBot Speed Camera Detector” που είναι διαθέσιμο τόσο για συσκευές Android όσο και Apple και βοηθά τους χρήστες να εντοπίζουν -μεταξύ άλλων- τις σταθερές και κινητές κάμερες ταχύτητας.

Το μόνο που έχει να κάνει ο χρήστης είναι να «κατεβάσει» την εφαρμογή, και αφού την ανοίξει θα του εμφανιστεί ένας χάρτης με τη θέση που έχει το όχημά του, και τις κάμερες που τον περιτριγυρίζουν.

Παράλληλα η εφαρμογή προβάλλει και τις κάμερες στα φανάρια που εντοπίζουν παραβάσεις ερυθρού σηματοδότη, αλλά και τις κάμερες για το αν κάποιος οδηγός φοράει ζώνη ασφαλείας ή χρησιμοποιεί το κινητό σου. Παράλληλα, κάθε χρήστης εφαρμογής έχει τη δυνατότητα να ενημερώσει την εφαρμογή και κατ’ επέκταση τους χρήστες της για την παρουσία μιας νέας κάμερας στο οδικό δίκτυο, με την εφαρμογή επίσης να λειτουργεί ταυτόχρονα και με άλλα apps πλοήγησης.

Η εφαρμογή είναι διαθέσιμη εδώ για Android  και εδώ για iOS



Freegr network blog- News about pc, technology.
freegr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ