2012-12-17 21:21:36
Φωτογραφία για ΡΕΠΟ, ΚΑΒΑΛΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ... ΒΙΤΟΡΙΑ ΟΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ
Διήμερο ρεπό έχουν οι παίκτες του Ολυμπιακού, οι οποίοι θα επιστρέψουν στις προπονήσεις την Τετάρτη (19/12). Μετά θα παίξουν στην Καβάλα για το Κύπελλο (22/12) και στη συνέχεια θα μεταβούν στη Βιτόρια.

Το αγωνιστικό πρόγραμμα του Ολυμπιακού θα είναι βεβαρημένο στη συνέχεια. Αυτή η εβδομάδα είναι η πιο χαλαρή για τους πρωταθλητές Ελλάδας και Ευρώπης, σε σχέση με τις πολλές υποχρεώσεις που θα ακολουθήσουν, καθώς εντός της εβδομάδας δεν θα δώσουν ευρωπαϊκό παιχνίδι. Για τον λόγο αυτό ο Γιώργος Μπαρτζώκας γνωστοποίησε σε όλα τα μέλη της ομάδας πως θα έχουν διήμερο ρεπό (Δευτέρα και Τρίτη) ώστε να ξεκουραστούν, να ηρεμήσουν και να πάρουν πολύτιμες ανάσες ενόψει της συνέχειας.

Οι ερυθρόλευκοι θα επιστρέψουν στις προπονήσεις στο ΣΕΦ την Τετάρτη (19/12) όπου και θα ξεκινήσουν την προετοιμασία τους για το παιχνίδι του Σαββάτου (22/12, 17:00) στην Καβάλα κόντρα στην τοπική ομάδα, για την ημιτελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδας, έχοντας ως στόχο τη νίκη-πρόκριση για τον τελικό της διοργάνωσης.


Σε σχέση με τις προηγούμενες χρονιές, φέτος τα παιχνίδια στην "τετράδα" είναι νοκ-άουτ και όχι διπλοί αγώνες, ενώ στο άλλο "ζευγάρι", ο ΚΑΟΔ θα φιλοξενήσει την ίδια μέρα τον Παναθηναϊκό.

Αφού οι παίκτες του Θρύλου αντιμετωπίσουν την Καβάλα, στη συνέχεια θα στρέψουν την προσοχή τους για την επιστροφή τους στις αγωνιστικές υποχρεώσεις της Euroleague.

Λίγες ημέρες πριν το τέλος του 2012, οι ερυθρόλευκοι θα πραγματοποιήσουν το ντεμπούτο τους στο ανανεωμένο TOP-16, αντιμετωπίζοντας στη Βιτόρια την Κάχα Λαμποράλ. Το ματς θα διεξαχθεί την 27η Δεκεμβρίου, όπως γνωστοποιήθηκε από τη διοργανώτρια αρχή.

Δύο ακόμη παιχνίδια θα δώσουν, λοιπόν, οι Πρωταθλητές μέχρι το τέλος της χρονιάς και τα δύο θα είναι εκτός έδρας, κάτι που σημαίνει ταξίδια, μετακινήσεις και κούραση. Είναι πανέτοιμοι όμως ώστε να ολοκληρώσουν την χρονιά φτάνοντας το σερί τους στις νίκες στο 17-0!
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Καλάντισε¨ με Σαλπι-σμα
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
"Καλάντισε¨ με Σαλπι-σμα
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ