2012-12-13 22:55:57
Φωτογραφία για Προβάδισμα για Ξάνθη μετά το 1-1 με τον Εθνικό Γαζώρου
Ανοιχτούς λογαριασμούς ενόψει της ρεβάνς άφησαν Εθνικός Γαζώρου και Skoda Ξάνθη μετά το 1-1 στο Δημοτικό γήπεδο των Σερρών στο πρώτο ματς της 3ης φάσης του Κυπέλλου. Δοκάρι οι φιλοξενούμενοι με τον Μαρίν.

Εθνικός Γαζώρου και Skoda Ξάνθη αναδείχθηκαν ισόπαλοι με 1-1 στο πρώτο ματς της 3ης φάσης του Κυπέλλου Ελλάδος αφήνοντας ανοιχτούς λογαριασμούς ενόψει της ρεβάνς στην Ξάνθη στις 23 Δεκεμβρίου.

Στο παγωμένο Δημοτικό γήπεδο Σερρών η ομάδα του Εθνικού Γαζώρου πήρε το προβάδισμα με τον Αλεξάντροβιτς με τον Μαρκόφσκι να ισοφαρίζει για τους φιλοξενούμενους οι οποίοι είχαν και δοκάρι με τον Μαρίν.

Το πρώτο ημίχρονο στο Δημοτικό γήπεδο Σερρών ήταν πολύ μέτριο με τις δύο ομάδες να προσέχουν τις αμυνές τους και να μην δημιουργούν πολλές φάσεις.

Το πρώτο σουτ ήταν γοια τον Εθνικό Γαζώρου στο 8ο λεπτό όταν ο Αλεξάντροβιτς δοκίμασε έξω από την μεγάλη περιοχή με την μπάλα να φεύγει άουτ.


Δύο λεπτά αργότερα (10') ο Τριάδης έκανε το σουτ για τους φιλοξενούμενους με τον Βαλσαμάκη να μπλοκάρει την μπάλα.

Στο 23' ο Εθνικός Γαζώρου απείλησε και πάλι, όταν ο Αλεξάντροβιτς μέσα από την περιοχή, έκανε το συρτό σουτ με την μπάλα να περνάει άουτ.

Η τελευταία φάση του πρώτου ημιχρόνου ήταν για την Skoda Ξάνθη στο 45', όταν ο Πλατέλλας δοκίμασε ένα σουτ με την μπάλα να φεύγει άουτ.

Ζεστάθηκαν με γκολ

Με το ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου ο Εθνικός Γαζώρου άνοιξε το σκορ και ζέστανε έτσι τους 200 περίπου φιλάθλους που ήταν στις εξέδρες του γηπέδου.

Στο 48' ο Κωνσταντινίδης έβγαλε την κάθετη πάσα στην πλάτη της άμυνας της Skoda Ξάνθη και ο Αλεξάντροβιτς απέναντι από τον Λυμπερόπουλο με πλασέ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για να κάνει το 1-0 για τους γηπεδούχους.

Στο 64' ο Νάκας έκανε το σουτ για τους φιλοξενούμενους με την μπάλα να φεύγει άουτ, ενώ στο επόμενο λεπτό (65') οι γηπεδούχοι ζήτησαν πέναλτι σε μαρκάρισμα στον Αλεξάντροβιτς με τον διαιτητή να δείχνει να συνεχιστεί το ματς.

Δύο λεπτά αργότερα (67') ο Χαριτίδης έβγαλε ωραία για τον Αλεξάντροβιτς με τον Λυμπερόπουλο να διώχνει με δυσκολία το σουτ.

Και ενώ ο Εθνικός Γαζώρου είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων, η Skoda Ξάνθη κατάφερε να ισοφαρίσει σε 1-1 στο 70' με κεφαλιά του Μαρκόφσκι.

Στο 75' ο Χαριτίδης έδωσε στον Μπεκιάρη αυτός έκανε το σουτ με τον Λυμπερόπουλο να διώχνει την μπάλα, ενώ το σουτ του Αλεξάντροβιτς στο 78' έφυγε άουτ.

Οι φιλοξενούμενοι είχαν μια ακόμη μεγάλη ευκαιρία να πετύχουν γκολ στο 80' όταν ο Μαρίν εκτέλεσε φάουλ με την μπάλα να χτυπά στο δεξί κάθετο δοκάρι και να καταλήγει άουτ.

Στις καθυστερήσεις του αγώνα ο Εθνικός Γαζώρου ζήτησε πέναλτι αρχικά σε χέρι μέσα στην περιοχή και στην συνέχεια σε μαρκάρισμα στον Ναλμπάντη με τον διαιτητή να δείχνει να συνεχιστεί το παιχνίδι.

Στα υπόλοιπα λεπτά δεν άλλαξε κάτι με το 1-1 να είναι το τελικό αποτέλεσμα και τις δύο ομάδες να είναι έτοιμες να λύσουν τις διαφορές τους στην ρεβάνς τις 23 Δεκεμβρίου.

Ο διαιτητής του αγώνα Παπαδόπουλος (Μακεδονίας) έδειξε την κίτρινη κάρτα στους Αλεξάντροβιτς, Τριάδη και Μπέρτο.

Εθνικός Γαζώρου: Βαλσαμάκης, Γαλακτερός, Μερεσιώτης, Κουκόλης, Κατσαβάκης, Σαββίδης, Αλεξάντροβιτς, Ναλμπάντης, Κρυστάλλης (81' Γκόγκας), Κωνσταντινίδης (51' Μπεκιάρης), Μαχαιρούδης (59' Χαριπίδης).

Skoda Ξάνθη: Λυμπερόπουλος, Μπέρτος, Κομεσίδης, Βάλλας, Καζούμμπα, Βασιλακάκης, Φλίσκας (56' Ντάνι), Νάκας, Πλατέλλας (83' Ράνος), Τριάδης (57' Μαρίν), Μαρκόφσκι.

Πηγή:sport24.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ