2012-12-09 12:47:33
Φωτογραφία για O Μπρίτο ''έδωσε'' τη νίκη στον Ατρόμητο στο 89'
Με γκολ του Μπρίτο στο τελευταίο λεπτό ο Ατρόμητος πήρε τη νίκη επί του ΟΦΗ με 3-2 μετά από ένα συγκλονιστικό ματς στο γήπεδο του Περιστερίου. Με δέκα παίκτες τελείωσε το ματς ο ΟΦΗ, καθώς αποβλήθηκε ο Μονιάκης.

Με γκολ του Μπρίτο στο τελευταίο λεπτό της αναμέτρησης ο Ατρόμητος νίκησε τον ΟΦΗ με 3-2 στο πλαίσιο της 14ης αγωνιστικής της Super League.

Το παιχνίδι στο Δημοτικό γήπεδο Περιστερίου ήταν συγκλονιστικό με τον Ατρόμητο να προηγείται δύο φορές με τους Σκόνδρα, Καραμάνο, τον ΟΦΗ να ισοφαρίσει ισάριθμες με τους Περογαμβράκη, Κουτσιανικούλη και τον Μπρίτο να λυτρώνει την ομάδα του Μπάγεβιτς.

Με τη νίκη αυτή ο Ατρόμητος έπιασε στην τρίτη θέση της βαθμολογίας τον Αστέρα Τρίπολης με 24 βαθμούς, ενώ ο ΟΦΗ έμεινε στην 10η θέση και στους 14 βαθμούς.

Το πρώτο ημίχρονο ήταν μοιρασμένο. Οι δύο ομάδες είχαν ευκαιρίες και από ένα γκολ, με τους Σκόνδρα και Περογαμβράκη, με τον Ατρόμητο να είναι λίγο πιο δραστήριος.


Στο δεύτερο μέρος το παιχνίδι ήταν πολύ καλό με φάσεις και από τις δύο πλευρές, με παίκτες που προέρχονται από τον πάγκο να πετυχαίνουν γκολ (Καραμάνος-Κουτσιανικούλης) και τον Μπρίτο να μιλάει στο τέλος και να χαρίζει το "τρίποντο" στον Ατρόμητο.

Γήπεδο: Δημοτικό Περιστερίου

Διαιτητής/Βοηθοί: Δελφάκης (Αρκαδίας)/Αλεξέας (Μεσσηνίας), Αναστόπουλος (Αρκαδίας)

Ατρόμητος (Μπάγεβιτς): Ιτάνζ, Σκόνδρας, Φυτανίδης, Λαζαρίδης, Γιαννούλης, Δημούτσος, Μπρίτο, Επστάιν, Σουμπίνιο (68' Ιγκλέσιας), Καραγκούνης (77' Μπέλιτς), Κούτσι (55' Καραμάνος).

ΟΦΗ (Αναστόπουλος): Γουναρίδης, Μονιάκης, Σόουζα, Κουρδάκης (46' Ζαχαράκης)), Σαρ, Βερόν (78' Ζορμπάς), Ιωαννίδης (67' Κουτσιανικούλης), Περογαμβράκης, Λαμπρόποπουλος, Βιτώρος, Παπάζογλου.

Κίτρινες Κάρτες: Σουμπίνιο (41', Ατρόμητος), Καραγκούνης (56' Ατρόμητος), Καραμάνος (64' Ατρόμητος), Επστάιν (92', Ατρόμητος)-Σόουζα (69', ΟΦΗ), Μονιάκης (72' ΟΦΗ), Ζορμπάς (93', ΟΦΗ), Σάρ (95' ΟΦΗ)

Κόκκινη κάρτα: Μονιάκης (90', ΟΦΗ)

Σκόρερ: Σκόνδρας (12', Ατρόμητος), Καραμάνος (63' Ατρόμητος), Μπρίτο (89', Ατρόμητος)-Περογαμβράκης (21', ΟΦΗ), Κουτσιανικούλης (87', ΟΦΗ)

Μοιρασμένο το πρώτο μέρος

Το πρώτο ημίχρονο ήταν μοιρασμένο για τις δύο ομάδες, που είχαν ευκαιρίες και από ένα γκολ. Στο 9ο λεπτό ο Μπρίτο δοκίμασε ένα σουτ με την μπάλα να φεύγει άουτ.

Τρία λεπτά αργότερα (12') η ομάδα του Περιστερίου πήρε το προβάδισμα, όταν ο Δημούτσος έκανε τη σέντρα από δεξιά και ο Σκόνδρας από κοντά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 1-0.

Από εκείνο το σημείο και μετά ο ΟΦΗ ανέβασε την αποδοσή του και έγινε απειλητικός. Στο 17 ο Περογαμβράκη με κεφαλιά έστειλε την μπάλα άουτ.

Ωστόσο τέσσερα λεπτά αργότερα (21') ο ίδιος παίκτης βρήκε στόχο. Μετά από πολύ ωραία κάθετη πάσα του Λαμπρόπουλου ο Περογαμβράκης με πλασέ νίκησε τον Ιτάνζ για το 1-1.

Ο ΟΦΗ στο πρώτο μέρος είχε δύο ακόμη ευκαιρίες μετά την ισοφάριση. Στο 29' το σουτ του Μονιάκη έφυγε άουτ, ενώ στο 33' ο Ιτάνζ μπλόκαρε την μπάλα στο σουτ του Κουρδάκη.

Στο 37', ήταν η σειρά του Ατρομήτου να κάνει μια φάση, όταν ο Φυτανίδης με κεφαλιά έστειλε την μπάλα άουτ.

Η τελευταία καλή φάση του πρώτου ημιχρόνου ήταν στο 38', όταν ο Επστάιν από αριστερά έκανε το σουτ, με τον Γουναρίδη να μπλοκάρει την μπάλα.

"Μίλησαν" οι αλλαγές και ο Μπρίτο

Στο δεύτερο ημίχρονο μίλησαν οι αλλαγές των δύο τεχνικών και ο Μπρίτο. Στο 47' ο Φυτανίδης έπιασε την κεφαλιά με την μπάλα να φεύγει άουτ.

Τέσσερα λεπτά αργότερα (51') μετά από σέντρα από αριστερά, ο Περογαμβράκης έκανε την κεφαλιά μπροστά από τον Γιαννούλη, αλλά η μπάλα έφυγε άουτ.

Την ίδια τύχη είχε και η κεφαλιά του Σκόνδρα στο 56', μέχρι να μιλήσει ο Καραμάνος στο 63'.

Ο Σουμπίνιο έκανε σουτ, ο Γουναρίδης απέκρουσε και ο Καραμάνος που είχε μπει ως αλλαγή στο ματς από πλάγια θέση έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για το 2-1 του Ατρομήτου.

Στο 70' ο Ατρόμητος είχε μια ακόμη καλή ευκαιρία όταν το σουτ του Επστάιν έφυγε άουτ.

Ο Ατρόμητος από εκείνο το σημείο και μετά έριξε τον ρυθμό του και αυτό το εκμεταλλεύτηκε με τον καλύτερο τρόπο ο ΟΦΗ.

Στο 87' λοιπόν από κεφαλιά πάσα του Παπάζογλου, ο Κουτσιανικούλης από αριστερά, μπήκε μέσα στη μεγάλη περιοχή και με πλασέ νίκησε τον Ιτάνζ για να κάνει το 2-2.

Και ενώ όλα έδειχναν πως το ματς θα τελείωνε εκεί, στο τελευταίο λεπτό του αγώνα μίλησε ο Μπρίτο.

Ο Βραζιλιάνος μετά από σέντρα του Επστάιν μπήκε στην περιοχή πέρασε και τον Γουναρίδη στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα για να διαμορφώσει το τελικό 3-2 για τον Ατρόμητο.

Στο 93' ο Παπάζογλου έκανε μια κεφαλιά αλλά έστειλε την μπάλα άουτ και έτσι το τελευταίο σφύριγμά του διαιτητή βρήκε τους Περιστεριώτες να πανηγυρίζουν την πολύ μεγάλη νίκη.

MVP της αναμέτρησης

Ο Εδουάρδο Μπρίτο είναι ο πρωταγωνιστής του αγώνα. Ο Βραζιλιάνος μέσος του Ατρομήτου με το ωραίο γκολ που πέτυχε στο τελευταίο λεπτό του αγώνα έδωσε τη νίκη στην ομάδα του Περιστερίου επί του ΟΦΗ.

Η απογοήτευση

Η αδράνεια της αμυντικής γραμμής του ΟΦΗ στα τελευταία λεπτά απογοήτευσε. Και ενώ κρατούσε το βαθμό της ισοπαλίας δεν πρόσεξε με αποτέλεσμα να δεχθεί η Κρητική ομάδα το τρίτο γκολ στο τελευταίο λεπτό.

Στατιστικά Αγώνα3Γκολ 21Ασίστ 215Τελικές Προσπάθειες 107Σουτ εντός μεγάλης περιοχής 35Σουτ εκτός μεγάλης περιοχής 43Κεφαλιές 34Αποκρούσεις 711Επεμβάσεις 1719Κλεψίματα 1716Φάουλ 200Οφσάιντ 27Κόρνερ 447Λάθη 5114/33  Γεμίσματα 7/20

Πηγή:sport24.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ