2012-12-09 12:43:07
Φωτογραφία για Πάτρα: Οι «Ράδιο Αρβύλα»… εναντίον του δικηγόρου Ντίνου Αργυρόπουλου
Αντιμέτωπος... με τους «Ράδιο Αρβύλα» ο δικηγόρος Ντίνος Αργυρόπουλος ο οποίος δεν ξέφυγε από την σάτιρα των Θεσσαλονικιών παρουσιαστών! Αφορμή η πρόσφατη δήλωσή του (με αφορμή τη σύλληψη των ληστών του Μουσείου της Αρχαίας Ολυμπίας) για τον λόγο που ο 41χρονος αποκάλυψε στους αστυνομικούς... που είχε κρυμμένα αρχαία!

«Ξύπνησε μέσα του αυτή η φλόγα του Ελληνα, και είπε δεν μπορώ να τα έχω κρυμμένα και έτσι υπέδειξε στους αστυνομικούς το σημείο» δήλωσε στα κανάλια ο Ντίνος Αργυρόπουλος και η παραπάνω αναφορά του έγινε «σημαία» στο επεισόδιο των «Ράδιο Αρβύλα» την περασμένη Τρίτη! «Εχουμε ακούσει παπάρες και παπάρες αλλά αυτή είναι... σχολίαζε ο Αντώνης Κανάκης ενώ ο Γιάννης Σερβετάς κρατούσε την κοιλιά του από τα γέλια!

Στο βίντεο ακουγόταν και η φωνή της ρεπόρτερ του Alpha που έλεγε: «Ακούστε τώρα τι είπε ο δικηγόρος που υπερασπίζεται τον 41χρονο εγκέφαλο της ληστείας, πως δεν αποκάλυψε το μέρος που είχε θάψει τα αρχαία επειδή συνελήφθη και δεν είχε άλλη εναλλακτική, αλλά επειδή ξύπνησε μέσα του η ελληνική φλόγα»!


Πως όμως σχολίασε ο Πατρινός δικηγόρος τα όσα άκουσε από τους Αντώνη Κανάκη και Γιάννη Σερβετά; «Τους βλέπω και μου αρέσουν. Οπότε δεν υπάρχει λόγος να τους κυνηγήσω δικαστικά επειδή είπαν τη λέξη «παπάρες»! Εξάλλου το ότι ασχολήθηκαν μαζί μου σημαίνει ότι... πέρασα το μήνυμα»!

Ο Ντίνος Αργυρόπουλος πρόσθεσε και τα εξής: «Ηθελα με όλα αυτά που ανέφερα να δείξω πως επρόκειτο για ερασιτέχνες ληστές. Γι αυτό είπα και πως «λόγω της κρίσης αντί να επιλέξουν την αυτοκτονία όπως κάνουν άλλοι, είπαν να κάνουν μία ληστεία». Όσο για το «ξύπνημα της Ελλάδας», ο κ. Αργυρόπουλος είπε τα εξής: «Αυτό ειπώθηκε και με λίγη δόση χιούμορ, προκειμένου και πάλι να δείξω τον ερασιτεχνισμό τους. Για σκεφθείτε να ήσαν επαγγελματίες! Πόσοι επαγγελματίες προτιμούν να πάνε φυλακή, κρατούν το στόμα τους κλειστό και μεθοδεύουν την πώληση των κλοπιμαίων είτε μέσα από τα κάγκελα... είτε όταν αποφυλακιστούν»;

Πηγή: dete
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ