2012-12-09 12:45:03
Φωτογραφία για ΚΕΔΕ: «Δεν έχουμε να πληρώσουμε μισθούς και δώρα»
Την ύστατη προειδοποίηση απηύθυνε ο πρόεδρος της ΚΕΔΕ Κώστας Ασκούνης προς το υπουργείο Οικονομικών, ότι αν δεν ...«πέσει» χρήμα στους Δήμους δεν θα πληρωθούν μισθοί και δώρα Δεκεμβρίου.

Από το καλοκαίρι οι Δήμαρχοι διέβλεπαν την κατάσταση και είχαν χτυπήσει όχι καμπανάκια αλλά καμπαναριά ολόκληρα… Η Κυβέρνηση με κάτι μικροχρηματοδοτήσεις έκλεινε τις τρύπες ωστόσο δεν έλυνε το πρόβλημα.

Αυτή τη φορά όμως το πρόβλημα δεν αντιμετωπίζεται με τέτοιες ασπιρίνες έτσι με εξαιρετικά επείγουσα επιστολή του, προς τον αναπληρωτή υπουργό Οικονομικών και κοινοποίηση στον υπουργό Εσωτερικών, ο πρόεδρος της ΚΕΔΕ ενημερώνει ότι αν δεν καταβληθούν τα 308 εκατ. € που είχε υποσχεθεί η Κυβέρνηση οι Δήμοι θα μπουν στο κίνημα «δεν πληρώνω» με θύμα όμως τους εργαζομένους.

Η επιστολή καταλήγει ως εξής: «Είναι προφανές ότι εάν οι υπηρεσίες σας συνεχίσουν με αυτούς τους ρυθμούς δεν θα τηρηθεί η δέσμευσή σας, με αποτέλεσμα οι Δήμοι να περιέλθουν σε δεινή θέση, αδυνατώντας να πληρώσουν μισθούς και υποχρεώσεις την περίοδο των Χριστουγέννων».
exelixeis.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ