2012-11-25 19:43:03
Φωτογραφία για Επαφές αντιπροσωπείας του Δήμου Πάφου στη ρωσική πόλη Τσιεμποξάρι
Επέστρεψε η αντιπροσωπεία του Δήμου Πάφου που είχε μεταβεί στην ρωσική πόλη Τσιεμποξάρι. Ο επικεφαλής της αντιπροσωπείας και πρόεδρος της Επιτροπής Εξωτερικών Σχέσεων του... Δήμου Πάφου, Λάζαρος Ομήρου, δήλωσε στο ΚΥΠΕ πως στο πλαίσιο των επαφών της αντιπροσωπείας του Δήμου Πάφου στη ρωσική πόλη, τα μέλη της αντιπροσωπείας συναντήθηκαν με τον υπουργό Οικονομικών της Δημοκρατίας Τσουβασία, πρωτεύουσα της οποίας είναι η ρωσική πόλη Τσιεμποξάρι.

Ο κ. Ομήρου χαρακτήρισε τη συνάντηση πολύ σημαντική, και είπε, πως στο πλαίσιο της συζητήθηκαν θέματα που αφορούν τους τομείς του τουρισμού, της ανάπτυξης και των επενδύσεων.

Στο πλαίσιο των επαφών στη ρωσική πόλη Τσιεμποξάρι, πρόσθεσε ο κ. Ομήρου, συζητήθηκε και η διοργάνωση επιχειρηματικού φόρουμ στην Πάφο ή στην πόλη Τσιεμποξάρι.

Επίσης έγινε ενημέρωση σχετικά με τα επενδυτικά projects τα οποία έχει αναπτύξει το Υπουργείο Οικονομικών της Δημοκρατίας Τσουβασία και για τα οποία σύμφωνα με τον κ. Ομήρου υπάρχει έντονο ενδιαφέρον συμμετοχής από Παφίτες επιχειρηματίες ανάπτυξης γης.


Ακόμη, τέθηκαν εισηγήσεις και απόψεις σε ότι αφορά την αξιοποίηση της τεχνογνωσίας των Κύπριων ξενοδόχων αλλά και τη μεταλαμπάδευση της γνώσης προς τους Ρώσους επιχειρηματίες οι οποίοι δραστηριοποιούνται στη ξενοδοχειακή βιομηχανία.

Ο κ. Ομήρου πρόσθεσε επίσης πως σημαντικές επαφές έγιναν τόσο με τον δήμαρχο της πόλης Τσιεμποξάρι όσο και με άλλους τοπικούς παράγοντες και φορείς.

Ο πρόεδρος της Επιτροπής Εξωτερικών Σχέσεων του Δήμου Πάφου καταλήγοντας ανέφερε πως οι διεθνείς σχέσεις στο Δήμο Πάφου έχουν εισέλθει σε μια νέα εποχή και πρόσθεσε πως στο προσεχές μέλλον θα γίνουν και άλλες στοχευμένες και καλά μελετημένες κινήσεις για ενδεχόμενες συνεργασίες και αδερφοποιήσεις πόλεων του εξωτερικού με το Δήμο Πάφου, οι οποίες αναμένεται να επιφέρουν ικανοποιητικά αποτελέσματα για την πόλη και επαρχία της Πάφου.
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Η άφιξη του... Κοντρέρας (video)
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Η άφιξη του... Κοντρέρας (video)
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ