2012-11-16 16:09:08
Φωτογραφία για Βάζει Σισοκό στον άξονα ο Ρότσα
Ο Αργεντινός, στην πρόβα ενδεκάδας, έβαλε τον Καρνέζη κάτω από τα δοκάρια και κεντρικό αμυντικό τον Βύντρα.

Η άλλη θέση στα στόπερ «παίζεται» ανάμεσα σε... Βελάσκες και Τριανταφυλλόπουλο.

Δεξί μπακ ήταν ο Σεϊταρίδης και αριστερό ο Σπυρόπουλος, ενώ κάποια στιγμή δοκιμάστηκε και ο Μαρίνος αντί του Γιούρκα. Η τριάδα της μεσαίας γραμμής αποτελούταν από τους Σισοκό, Βιτόλο και Ζέκα.

Στο δεξί άκρο της επίθεσης ήταν ο Μαυρίας, στο αριστερό ο Κουίνσι και στην κορυφή ο Τοτσέ, ενώ δοκιμάστηκε και ο Πετρόπουλος.

Ο Χουάν Ραμόν Ρότσα έχει φροντίσει με το «καλημέρα» να δείξει τις αλλαγές στον τρόπο προπόνησης, σε σχέση με τον προκάτοχό του, Ζεσουάλδο Φερέιρα.

Έτσι, λοιπόν, ο Αργεντινός δίνει μεγάλη έμφαση στην κυκλοφορία και τις πάσες και στις ταχύτητες. Θέλει να δουλέψει πολύ στην έκρηξη, εν αντιθέσει με τον Πορτογάλο, ο οποίος δούλευε πολύ σε τρέξιμο αποστάσεων, με σταθερό ρυθμό.

Ο Αργεντινός, εκτός από την καλή κυκλοφορία και την έκρηξη, θέλει να έχει τους ποδοσφαιριστές του «φρέσκους» μέχρι τις γιορτές, μια και τα παιχνίδια είναι μαζεμένα. Γι’ αυτό και δεν δουλεύει με πολύ τρέξιμο σε μεγάλες αποστάσεις, κάτι που έκανε ο πρώην προπονητής του «τριφυλλιού», κυρίως στις δυο προπονήσεις, μετά τα ματς.
sport-fm
pontikonews
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ