2012-11-16 16:06:08
Φωτογραφία για Αχαΐα: Ο Κατσικόπουλος ξενάγησε τον Σρόιτερ στα εγκαταλελειμμένα έργα της Πατρών-Κορίνθου
Το εγκαταλειμμένο τούνελ της Ολυμπίας Οδού στην Παναγοπούλα επισκέφθηκε χθες η εκπομπή του Alpha «Αυτοψία». Καλεσμένος του Αντώνη Σρόιτερ ήταν ο πρώην Νομάρχη Αχαΐας Δημήτρης Κατσικόπουλος, ο οποίος χαρακτήρισε μεγάλη αδικία το γεγονός ότι το έργο έχει μείνει ημιτελές καθώς οι εργασίες έχουν σταματήσει εδώ και περίπου ενάμιση χρόνο.

Όπως επισημάνθηκε κατά τη διάρκεια της εκπομπής για την κατασκευή του συγκεκριμένου τούνελ, που είναι το μεγαλύτερο της Ελλάδας, έχουν δαπανηθεί μέχρι στιγμής 110εκ. ευρώ, παραμένει όμως μισό καθώς συνολικά το έργο της Ολυμπίας Οδού έχει διακοπεί.

Όπως υποστηρίζει η εταιρεία που έχει αναλάβει την κατασκευή του οι τράπεζες πλέον, λόγω της οικονομικής κρίσης, αρνούνται να συνεχίσουν την χρηματοδότηση με αποτέλεσμα οι εργασίες να μην μπορούν να συνεχιστούν.

Ως εκ τούτου περίπου 300 εργαζόμενοι έχουν μείνει χωρίς δουλειά, ενώ κανείς μέχρι τώρα δεν γνωρίζει πότε και αν το έργο θα ολοκληρωθεί.

«Ας ελπίσουμε να βρεθεί φως στο βάθος του τούνελο», ευχήθηκε ο κ. Κατσικόπουλος ο οποίος πάντως στάθηκε ιδιαίτερα στο γεγονός ότι οι οδηγοί συνεχίζουν να πληρώνουν κανονικά τα διόδια για έναν δρόμο που έχει μείνει μισός.
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ