2012-11-14 14:20:01
Φωτογραφία για ΜΕ ΑΥΤΟΠΕΠΟΙΘΗΣΗ ΚΑΙ ΠΡΟΣΗΛΩΣΗ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΗΝ ΚΑΧΑ ΛΑΜΠΟΡΑΛ ΟΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ
Το μεγάλο διπλό στο Μιλάνο γέμισε αυτοπεποίθηση τους παίκτες του Ολυμπιακού, οι οποίοι πλέον είναι και πολύ πιο... άνετοι όσον αφορά την πρόκριση στο Τop-16 της Ευρωλίγκας.

Οι πρωταθλητές Ελλάδας και Ευρώπης είναι σαφώς σε καλύτερη θέση από την προσεχή τους αντίπαλο, ωστόσο θέλουν οπωσδήποτε τη νίκη κόντρα στην Κάχα Λαμποράλ.

Μία νίκη στη Βιτόρια θα έβαζε τον Ολυμπιακό για τα καλά στο παιχνίδι της δεύτερης θέσης του ομίλου, καθώς τη δεδομένη χρονική στιγμή οι ερυθρόλευκοι ισοβαθμούν με την Εφές στις τρεις νίκες και περιμένουν τους Τούρκους στο ΣΕΦ. Παράλληλα θα έδιναν και τη «χαριστική βολή» στην Κάχα Λαμποράλ, που το βράδυ της Παρασκευής θα τα παίξει όλα για όλα για την πρόκριση.

Οι Βάσκοι βλέπουν το παιχνίδι με τους πρωταθλητές σαν τελικό, καθώς αν χάσουν ξανά, πάνε στο 1-5 και οι πιθανότητες για να συνεχίσουν στην Ευρωλίγκα θα είναι μηδαμινές.

Οι παίκτες του Γιώργου Μπαρτζώκα ξέρουν ακριβώς τι ζητούν στο παιχνίδι με την Κάχα Λαμποράλ και ο μεγάλος στόχος είναι να μείνουν προσηλωμένοι στο πλάνο τους, όπως έκαναν και στο Μιλάνο , φτάνοντας με πολύ μεγάλη άνεση στο διπλό. Ενας από τους παράγοντες που θα καθορίσουν την τύχη του αγώνα είναι η άμυνα.


Ο Ολυμπιακός παρουσιάζει σημαντική βελτίωση στον τομέα αυτό, αλλά τα πράγματα στη Βιτόρια δεν θα είναι εύκολα, αφού η Κάχα σκοράρει με μεγάλη ευκολία και αν μπορέσουν να την περιορίσουν, τότε η δουλειά τους θα γίνει πιο εύκολη. «Σύμμαχος» στην προσπάθεια του Ολυμπιακού είναι το άγχος και η πίεση που θα νιώθει ο αντίπαλος λόγω της κρισιμότητας του αγώνα, κάτι στο οποίο ποντάρει βέβαια ο Ολυμπιακός.

Σε ό,τι αφορά το αγωνιστικό κομμάτι, οι ερυθρόλευκοι ξεκίνησαν χθες την προετοιμασία τους και όλοι οι παίκτες είναι στη διάθεση του Μπαρτζώκα για το επικείμενο παιχνίδι. Δεν υπάρχει το παραμικρό πρόβλημα τραυματισμού και το τεχνικό επιτελείο έχει επικεντρωθεί στον Τζος Πάουελ. Ο Αμερικανός κάνει... «εντατικά μαθήματα» προκειμένου να αντιληφθεί το γρηγορότερο δυνατόν κυρίως την ευρωπαϊκή νοοτροπία αλλά και τον τρόπο που παίζουν οι πρωταθλητές Ελλάδας και Ευρώπης.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ