2012-11-14 14:15:38
Φωτογραφία για «Να μην μας χτυπήσει ο Παναθηναϊκός»
Η Ρεάλ Μαδρίτης προπονήθηκε στο ΟΑΚΑ και ο Πάμπλο Λάσο και οι παίκτες του δήλωσαν πανέτοιμοι για να αντιμετωπίσουν τον Παναθηναϊκό.

 

«Οι ομάδες κατά την διάρκεια της χρονιά ωριμάζουν. Εμείς στο πρώτο ματς προερχόμασταν από ταξίδι στις ΗΠΑ, εκεί όπου είχαμε δώσει δύο παιχνίδια σε διάστημα λίγων ημερών. Όπως και τότε έτσι και τώρα περιμένουμε έναν δύσκολο αγώνα. Ο Παναθηναϊκός είναι μια σπουδαία ομάδα με σπουδαίους παίκτες. Και οι δύο ομάδες πλέον είναι πιο συμπαγείς σε άμυνα και επίθεση. Κάθε παιχνίδι είναι σημαντικό και για εμάς αποτελεί πρόκληση να νικήσουμε μέσα στο ΟΑΚΑ», σχολίασε αρχικά ο Πάμπλο Λάσο, αναφερόμενος στις διαφορές της αναμέτρησης στη Μαδρίτη με την αυριανή (15/10) στο ΟΑΚΑ.

Ο τεχνικός της Ρεάλ μίλησε στη συνέχεια για τον Σοφοκλή Σχορτσανίτη και αν είναι αυτός ο παίκτης που ξεχωρίζει από την ομάδα του Παναθηναϊκού: «Σίγουρα ο Σόφο είναι καθοριστικός για το παιχνίδι του Παναθηναϊκού
. Είναι ένα παίκτης που σε αναγκάζει να αντιδράσεις στην άμυνα, καθώς έχει την ικανότητα να δημιουργεί χώρους τόσο για τον εαυτό του όσο και για τους συμπαίκτες του. Πρέπει όμως να παίξουμε καλή ομαδική άμυνα και να μην επικεντρωθούμε αποκλειστικά στον Σόφο. Αν γίνει αυτό μπορείς να την... πάθεις από κάποιον άλλο παίκτη, όπως ο Διαμαντίδης, ο Πάνκο ή ο Μπράμος»

Για την κατάσταση των δύο ομάδων ο Πάμπλο Λάσο τόνισε: «Εμείς δεν έχουμε ακόμα περάσει. Ο Παναθηναϊκός όμως έχει περισσότερο ανάγκη τη νίκη από εμάς. Αυτό φυσικά κάνει το έργο μας ακόμα πιο δύσκολο. Ο ίδιος ο όμιλος εξάλλου είναι πολύ δύσκολος αλλά περνάνε μόνο τέσσερις ομάδες».

Ενώ για το «κλειδί» της αναμέτρησης ο προπονητής των Μαδριλένων είπε πως: «Δεν μπορείς να πεις κάτι συγκεκριμένο. Υπάρχουν πολλοί παράγοντες που παίζουν ρόλο. Σημαντικό ρόλο σίγουρα θα έχει ο ρυθμός και τα ριμπάουντ. Δεν πρέπει να αφήσουμε τον Παναθηναϊκό να χτυπήσει τις αδυναμίες μας. Περιμένουμε ένα δύσκολο πνευματικά παιχνίδι και αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να έχουμε συνέπεια και στα 40 λεπτά της αναμέτρησης. Είδα εξάλλου το ματς με την Κίμκι και φάνηκε ότι αρκούν και 2 λεπτά για να την... πάθεις».

Πηγή: www.leoforos.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ