2012-10-22 11:12:03
Φωτογραφία για «ΚΡΙΝΕΤΑΙ» ΤΟΥ ΣΙΟΒΑ... ΟΙ ΣΚΕΨΕΙΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΕΣ
Εντός της ημέρας θα κριθεί αν ο Δημήτρης Σιόβας θα ταξιδέψει με την υπόλοιπη αποστολή του Ολυμπιακού στη Γαλλία, όπου οι ερυθρόλευκοι θα αντιμετωπίσουν τη Μονπελιέ για το Champions League.

Αυτή τη στιγμή υπάρχουν ελάχιστες πιθανότητες να δώσει το «παρών» στο συγκεκριμένο παιχνίδι ο διεθνής στόπερ, αφού στη χθεσινή προπόνηση αισθάνθηκε κάποια «τσιμπήματα» στο πόδι του.

Έτσι ο προπονητής του Ολυμπιακού, Λεονάρντο Ζαρντίμ, θα αποφασίσει σήμερα αν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες του 24χρονου παίκτη, ο οποίος μπορεί να του προσφέρει λύσεις στην άμυνα, αλλά και ως αμυντικός χαφ.

Δύσκολο είναι και για τον Γιάννη Φετφατζίδη, ο οποίος την περσινή σεζόν είχε πετύχει το γκολ της νίκης στη Γαλλία κόντρα στη Μαρσέιγ.

Γνώστης των γαλλικών γηπέδων είναι ο Ντρίσα Ντιακιτέ, ο οποίος δεν έχει παίξει μετά τον αγώνα με την Άρσεναλ και φαίνεται να είναι υποψήφιος για δεξί μπακ και για τη μεσαία γραμμή.


Οι σκέψεις του Ζαρντίμ, όμως, θα φανερωθούν σήμερα - στην τελευταία προπόνηση πριν αναχωρήσει η ομάδα για την Γαλλία, ενώ μοιρασμένες είναι οι πιθανότητες να υπερασπιστούν την εστία του Ολυμπιακού για τους Ρόι Κάρολ και Μπάλας Μέγιερι.

Από εκεί και πέρα, ο Ζαρντίμ θα αποφασίσει σήμερα αν θα πάρει στην αποστολή τον Λιούμπομιρ Φέισα και αν τον υπολογίζει, από τη στιγμή που δεν είναι απόλυτα έτοιμος ο Σιόβας.

Μετά το πρόσφατο παιχνίδι με την Ξάνθη ο Κώστας Μανωλάς αισθάνθηκε ενοχλήσεις και υποβλήθηκε σε εξετάσεις, όμως δεν αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Super-3 : Έχουμε ‘’ΚΑΡΥΔΙΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Super-3 : "Έχουμε ‘’ΚΑΡΥΔΙΑ"
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ