2012-10-19 20:09:52
Φωτογραφία για Μαρτυρία στην δίκη Εργκενεκόν για σχέδιο δολοφονίας Ερντογάν Σύμφωνα με τη μαρτυρία, η δολοφονία σχεδιαζόταν το 2004 και το 2005.
Στην κατάθεση μάρτυρα που θέλησε να διατηρήσει την ανωνυμία του , στην δίκη Εργκενεκόν, αναφέρεται η Βατάν και γράφει ότι σύντομα με αυτή, ένας εκ των κατηγορουμένων στην δίκη, ο Βελί Κιουτσούκ, σχεδίαζε την δολοφονία του Τούρκου Πρωθυπουργού, Ταγίπ Ερντογάν το 2004 και το 2005.Ο ανώνυμος, όπως αναφέρεται, μάρτυρας υπογράμμισε ότι η απόπειρα θα γινόταν με παγιδευμένο αυτοκίνητο στον δρόμο που ο Ερντογάν χρησιμοποιεί για να μεταβεί στην κατοικία του στην Κωνσταντινούπολη και ο Βελί Κιουτσούκ εργαζόταν για την ρωσική Μυστική Υπηρεσία και είχε εμπλακεί και σε εμπόριο ναρκωτικών.

http://newsite.kathimerini.com.cy/

 ....Έχοντας όλα τα παραπάνω υπόψη δεν μπορούμε να αντιληφθούμε την ελαφρότητα με την οποία η σημερινή τουρκική ηγεσία, δημιουργεί ζητήματα με τη Ρωσία. Το μόνο που ελπίζουμε είναι να πρυτανεύσει η λογική, διότι σε αντίθετη περίπτωση η όλη αυτή υπόθεση δεν θα βγει σε καλό, σίγουρα στους Τούρκους, αλλά κατ’ επέκταση στη σταθερότητα και την ειρήνη της ευρύτερης περιοχής.Ο Πούτιν πίσω από σχέδιο δολοφονίας του Ερντογάν;
InfoGnomon
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ