2012-10-19 20:10:04
Φωτογραφία για ΠΕΡΙΠΑΤΟ ΚΑΙ ΜΕ ΠΑΜΒΟΧΑΪΚΟ... 3-0 ΣΕΤ Ο ΘΡΥΛΟΣ
Στο πρώτο ντέρμπι στο σπίτι του ο φετινός Ολυμπιακός έδειξε ότι θα χάσει μόνο εάν ο ίδιος αποφασίσει ή το επιτρέψει.

Ο Παμβοχαϊκός αντιστάθηκε μόνο στο πρώτο σετ όταν προηγήθηκε με 5-0 και έφτασε μπροστά στο σκορ μέχρι και το δεύτερο τεχνικό τάιμ-άουτ, όταν οι ερυθρόλευκοι επέστρεψαν από τους 4 πόντους και κείνη τη στιγμή δεν έχασαν ποτέ ξανά το προβάδισμα. Ήταν το σημείο που η ομάδα του Δημήτρη Καζάζη δεν έβρισκε τρόπο να τελειώνει τις επιθέσεις (2/11 ο Κοκκινάκης), αλλά αυτό κράτησε για πολύ λίγο.

Τα άλλα δυο σετ τα πήρε πολύ άνετα ο Ολυμπιακός για να φτάσει στο δεύτερο 3-0 της φετινής σεζόν, μετά την καθαρή νίκη στη Λαμία.

Ο Παμβοχαϊκός σε κανένα σημείο δεν έπεισε ότι μπορεί να διεκδικήσει έστω και ένα σετ. Ακόμα κι όταν ήταν μπροστά στο σκορ. Αργή ανάπτυξη, μετριότατες επιθέσεις, προβληματική υποδοχή και απουσία στο μπλοκ.

O Ολυμπιακός παρατάχθηκε με Κοκκινάκη-Χριστοφιδέλη στα άκρα και λίμπερο τον Σωτηρίου, έχοντας την πολυτέλεια να δώσει χρόνο στον Ποτότσνικ και να μην έχει πρόβλημα από τον τραυματισμό του Στεφάνου.


Ο Μπόμπι Γιορντάνοφ έκανε ...πάρτυ με 22 πόντους, εξαιρετικός ο Χριστοφιδέλης σε επίθεση και υποδοχή, ενώ πολύ καλός στο φιλέ ο Γιούρισιτς με 4 μπλοκ.

Από τον Παμβοχαϊκό πρώτος σκόρερ με 17 ήταν ο Γιοβάνοβιτς.

Τα σετ: 25-22, 25-16, 25-10

Ολυμπιακός (Δ.Καζάζης): Χριστοφιδέλης 10 (υπ. 50%), Μαρούλης, Γιούρισιτς 9 (4 μπλοκ), Ποτότσνικ 2, Φίλιπποφ 2 (1 μπλοκ, 1 άσσος), Κοκκινάκης 7, Γιορντάνοφ 22, Σμαραγδής 7, Μάρκου 1, Σωτηρίου (λ.) 67% υπ.

Παμβοχαϊκός (Σάλμας): Μαντέκας 12 (45% υπ,), Μπεκιάρης 6, Τερζής 1, Δρογκάρης 1, Παπαδόπουλος, Κατσανεβάκης 4, Καραγιάννης 1, Γιοβάνοβιτς 17, Πανταλέων 4 , Δημητρακόπουλος (λ) 63%
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ