2012-10-19 11:10:46
Φωτογραφία για ΨΥΧΩΜΕΝΑ ΓΙΑ ΤΟ 2/2 ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΤΗΣ ΔΟΞΑΣ ΤΟΥΣ ΟΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ!
Ο Ολυμπιακός δοκιμάζεται σήμερα (19/10, 20:00, NS3) στην Κωνσταντινούπολη απέναντι στην Αναντόλου Εφές με στόχο το 2/2 στην Ευρωλίγκα, σε μία επικίνδυνη αποστολή για την ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα, με τους ερυθρόλευκους να επιστρέφουν μετά από λίγους μήνες εκεί που κατέκτησαν την Ευρωλίγκα, στον τόπο που δοξάστηκαν!

Οι Τούρκοι αρχίζουν ακόμα μία χρονιά με φιλοδοξίες και κοιτάζοντας το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά θέλουν να καταφέρουν να βρεθούν και πάλι μετά το 2001 σε ένα φάιναλ-φορ.

Οι ερυθρόλευκοι την προηγούμενη αγωνιστική περίοδο για τη φάση των "16" της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης πήραν ένα σπουδαίο "διπλό" με 67-65, μετά από δύο εύστοχες βολές του Κώστα Σλούκα στην εκπνοή της αναμέτρησης.

Κάτι ανάλογο θέλουν να κάνουν και φέτος οι πρωταθλητές Ελλάδας και Ευρώπης σε μία δύσκολη έδρα. Ο Γιώργος Μπαρτζώκας γνωρίζει τις δυσκολίες του αγώνα και τόνισε στις δηλώσεις του πριν από το παιχνίδι ότι οι παίκτες του θα πρέπει να μείνουν συγκεντρωμένοι και στα 40 λεπτά του αγώνα.


Οι Τούρκοι από την πλευρά τους, δεν έχουν ξεκινήσει καλά τις υποχρεώσεις τους τόσο στο πρωτάθλημα, όσο και στην Ευρωλίγκα (ήττα με 80-75 από τη Μιλάνο), όμως παρόλο που τόνισαν ότι σέβονται τον Ολυμπιακό, οι παίκτες του Οκτάι Μαχμουτί θα προσπαθήσουν να πάρουν την πρώτη τους νίκη στη φετινή Ευρωλίγκα.

Όλοι στον Ολυμπιακό όταν μπουν στο γήπεδο θα φέρουν στο μυαλό τους εικόνες από την κατάκτηση της Ευρωλίγκας αλλά για σήμερα ο σκοπός είναι ένας! Νίκη κόντρα στην Εφές για την δεύτερη αγωνιστική της πρώτης φάσης των ομίλων της Ευρωλίγκας.

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας, έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του, μην αντιμετωπίζοντας ιδιαίτερα προβλήματα. Στην Αθήνα έμειναν οι Δημήτρης Κατσίβελης και Γιώργος Γεωργάκης, οπότε είναι έτοιμη και γνωστή πλέον η 12άδα των ερυθρόλευκων.

Από πλευράς Εφές, ερωτηματικό αποτελεί ο Κερέμ Τουντσερί, ο οποίος αναμένεται να χρησιμοποιηθεί από την Οκτάι Μαχμούτι, ωστόσο έχει χάσει αρκετές προπονήσεις λόγο τραυματισμού.

Οι πρωταθλητές Ευρώπης πάνε ψυχωμένα και δυνατά στον τόπο της δόξας τους να πάρουν τη νίκη και να κάνουν ένα ακόμα βήμα στην προσπάθειά τους να διατηρήσουν και να παλέψουν για τα κεκτημένα τους!
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ