2012-10-19 11:05:08
Φωτογραφία για Αυτή τη δικαιοσύνη υπηρετούν κάποιοι δικαστές....Ανώτατος δικαστικός βούτηξε τις πινακίδες από το αυτοκίνητο του μέσα από τα χέρια των δημοτικών αστυνομικών!!!
Aπίστευτες σκηνές εκτυλίχθηκαν στις αρχές της εβδομάδας στην Πάτρα όταν ανώτατος δικαστικός κυριολεκτικά βούτηξε τις πινακίδες του αυτοκινήτου του από τους δημοτικούς αστυνομικούς, οι οποίοι μόλις τις είχαν αφαιρέσει, και ταμπουρώθηκε στο σπίτι του! Ολα συνέβησαν τις πρώτες απογευματινές ώρες της περασμένης Δευτέρας και ενώ οι δημοτικοί αστυνομικοί αφαιρούσαν πινακίδες στο ύψος του πεζόδρομου της Τριών Ναυάρχων.

 Τότε ξαφνικά όπως λένε οι πληροφορίες του thebest.gr, ένας ανώτατος δικαστικός, το σπίτι του οποίου βρίσκεται στο συγκεκριμένο σημείο και είχε παρκάρει πάνω στον πεζόδρομο, είδε την επιχείρηση ξηλώματος των πινακιδων, πετάχτηκε έξω, άρπαξε τις πινακίδες από τους δημοτικούς αστυνομικούς και στη συνέχεια ταμπουρώθηκε μέσα στο σπίτι του, αρνούμενος να τις επιστρέψει! Ακολούθησαν, όπως λένε οι ίδιες πληροφορίες, απίστευτες σκηνές με τους αστυνομικούς να χτυπάνε τα κουδούνια για να πάρουν τις πινακίδες.

 Οι δημοτικοί αστυνομικοί αναγκάστηκαν να καλέσουν την ΕΛ.ΑΣ, άνδρες της οποίας, έφτασαν στο σημείο και απαίτησαν τις πινακίδες απο τον ανώτατο δικαστικό, που τις παρέδωσε μετά από μία ώρα διαπραγματεύσεων....                                                                                            
Eglimatikotita
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ