2012-09-26 03:02:05
Φωτογραφία για Αλ.Παπαρήγα: Πρέπει να γίνει έρευνα για τα ονόματα των πολιτικών
Να γίνει έρευνα για τα ονόματα των βουλευτών που ελέγχονται για παράνομο πλουτισμό ζήτησε η γ.γ. του ΚΚΕ. «Αυτό το αστικό πολιτικό σύστημα έχει κυριολεκτικά σαπίσει.

Και βέβαια όταν σαπίζει ένα σύστημα επηρεάζει και τους πολιτικούς, αρκετούς πολιτικούς ή λιγότερους, επηρεάζει όμως. Από εκεί και πέρα και με τα συγκεκριμένα ονόματα πρέπει να γίνει έρευνα» είπε η Αλέκα Παπαρήγα, που σημείωσε ότι εάν υπάρξει ζήτημα τότε θα πρέπει και η Βουλή να ασχοληθεί με τις υποθέσεις με βάση τους ισχύοντες νόμους

«Όμως να ξεκαθαρίσουμε το εξής: Πολλές φορές η ανάδειξη της σαπίλας των προσώπων γίνεται ακριβώς για να βγάλει αναμάρτητο το σύστημα. Εμείς θεωρούμε ότι τα πρόσωπα πρέπει να τιμωρούνται, αλλά ο λαός πρέπει να καταλάβει ότι το σύστημα είναι αμαρτωλό από τη φύση του και πρέπει να το ανατρέψει ο λαός» τόνισε η γ.γ. του ΚΚΕ.

Παράλληλα η Αλέκα Παπαρήγα μετά τη συνάντηση της με αντιπροσωπείες των εργαζόμενων στην τριτοβάθμια εκπαίδευση, της ΠΟΣΔΕΠ, της ΟΣΕΠ – ΤΕΙ και της Ένωσης Ελλήνων Ερευνητών άσκησε έντονη κριτική στην κυβέρνηση για τα νέα μέτρα
. «Είμαστε ριζικά αντίθετοι επίσης στη λογική που λέει να μειώσω το μέσο μισθό για λόγους κοινωνικής δικαιοσύνης. Ο στόχος είναι ο εξής: Όλοι οι μισθοί να πλησιάσουν τον κατώτατο μισθό πείνας, τη σύνταξη πείνας» υπογράμμισε η γ.γ. του ΚΚΕ.

«Πρόκειται για μέτρα τα οποία αν ο λαός δεν τα αντιπαλέψει, διεκδικώντας μια φιλολαϊκή διέξοδο από την κρίση, που δεν χωράει στη σημερινή πολιτική και στη λογική και την πολιτική της ΕΕ, τότε και η κρίση θα παραταθεί, αλλά και όταν η Ελλάδα βγει από την κρίση, τα δικαιώματα του λαού θα είναι κυριολεκτικά στον πάτο» κατέληξε η Αλέκα Παπαρήγα.
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Το κυδώνι κάνει... θαύματα
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Το κυδώνι κάνει... "θαύματα"
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ