2012-09-26 02:48:03
Φωτογραφία για Maserati GranCabrio MC Stradale
Η Maserati δημοσίευσε ένα πλούσιο φωτογραφικό υλικό για το ανανεωμένο GranCabrio, το οποίο θα έχει το χώρο του στο ιταλικό περίπτερο της έκθεσης αυτοκινήτου του Παρισιού.

Σε λίγες μέρες θα ανοίξει τις πύλες του το Σαλόνι του Παρισιού, όπου θα βρίσκεται το νέο μοντέλο της Maserati, η GranCabrio MC Stradale.

Η «ανοιχτή» Ιταλίδα βασίζεται στο κλειστό μοντέλο GranTurismo MC Stradale, ενώ πρόκειται να προστεθεί και αυτό στην γκάμα των 4θεσεων «ανοιχτών» μοντέλων της φίρμας.

Προς το παρόν δεν υπάρχουν περεταίρω πληροφορίες για το «ανοιχτό» μοντέλο, αλλά είναι πολύ πιθανόν να εφοδιάζεται με το μηχανικό σύνολο των κλειστών αδερφών του.

Αν όντως ισχύει κάτι τέτοιο, τότε κάτω από το καπό της GranCabrio MC Stradale θα βρίσκεται ένας 4,7 λτ V8 κινητήρας, που αποδίδει 450 ίππους και 510 Nm ροπή, 10 ίππους και 20 Nm περισσότερο σε σχέση με την GranCabrio Sport.

Επίσης, η κλειστή έκδοση της MC Stradale είναι περίπου 110 κιλά ελαφρύτερη σε σχέση με τη Sport, «αδυνάτισμα» που αναμένουμε και από την GranCabrio MC Stradale.
autotriti.gr
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Bradley Cooper και Zoe Saldana ξανά μαζί;
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Bradley Cooper και Zoe Saldana ξανά μαζί;
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ