2012-09-07 08:46:03
Φωτογραφία για Δήμος Ξάνθης: Αντί να φωτίζεται ο δρόμος φωτίζονται αυλές…. πολυτελών κατοικιών!
Απίστευτο και όμως αληθινό, στην παλέτα των τραγελαφικών καταστάσεων που βιώνουν καθημερινά οι δημότες του δήμου Ξάνθης έρχεται να προστεθεί... το γεγονός που επισήμανε εδώ και ένα χρόνο η δημοσιογραφική ομάδα του ThrakiToday.com στον αντιδήμαρχο τεχνικών υπηρεσιών του δήμου Ξάνθης, κο Χρήστο Μούρκα και το οποίο συνοψίζεται στο ότι αντί να φωτίζεται δημοτικός δρόμος στην περιοχή της Νέας Μορσύνης, στα όρια του δήμου Ξάνθης, φωτίζονται αυλές πολυτελών κατοικιών.

Όπως φαίνεται ξεκάθαρα στο φωτογραφικό υλικό λαμπτήρες του δημοτικού φωτισμού οι οποίες είναι τοποθετημένες σε κολώνες της ΔΕΗ αντί να βρίσκονται και να φωτίζουν τον δρόμο στην περιοχή της Νέας Μορσύνης αυτές τοποθέτησαν μερικά μέτρα βορειότερα και φωτίζουν τις αυλές πολυτελών κατοικιών.

Ο δημοτικός δρόμος δεν έχει... φώτα!

Δίκαιη η αγανάκτηση των περιοίκων κατοίκων, ιδιαίτερα μετά τα κρούσματα ληστειών που διογκώθηκαν τον τελευταίο χρόνο. Το γεγονός αυτό είναι σε γνώση της ηγεσίας της υπηρεσίας των τεχνικών υπηρεσιών του δήμου Ξάνθης μέχρι και σήμερα αυτή δεν έχει προχωρήσει σε καμία ενέργεια, με τους κατοίκους να ξεκαθαρίζουν στο ThrakiToday.com πως η αγανάκτησή τους θα μεταφερθεί στην εισαγγελία Ξάνθης, στην οποία και εξετάζουν σοβαρά να προσφύγουν.


«Δεν μπορεί να πληρώνουμε τον δημοτικό φωτισμό και να φωτίζονται ιδιωτικές αυλές και να μένουν οι δρόμοι στο σκοτάδι, πρέπει να επέμβει άμεσα κάποιος ελεγκτικός μηχανισμός» αναφέρουν κάτοικοι της περιοχής μιλώντας στο ThrakiToday.com
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ