2012-09-07 08:39:49
Φωτογραφία για Είμαστε αδύναμοι και θα πρέπει να συγκεντρωθούμε στο Ελληνικό πρωτάθλημα
 Ο Ιβάν Σαββίδης έδωσε συνέντευξη στο περιοδικό "MIR Oμόνοια" και ανέλυσε το σκεπτικό της απόκτησης του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών της ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Αναλυτικά τα όσα είπε:

«Εγώ επέστρεψα στο θέμα μετά το 2006 διότι το θεώρησα σωστό βλέποντας την οικονομική κατάσταση που βιώνει η Ελλάδα. Ένας άνθρωπος που είναι επιχειρηματίας και δεν είναι αδιάφορος για τη συγκεκριμένη χώρα, οφείλει να κάνει επενδύσεις. Αγοράζοντας τον ΠΑΟΚ, προσπάθησα να αλλάξω τον τρόπο με τον οποίο βλέπουν Ρώσοι επιχειρηματίες την Ελλάδα. Πριν από την αγορά του ΠΑΟΚ, είχα ρόλο στη πολιτική σκηνή της Ρωσίας.

Ελπίζω η Ελληνική πολιτική σκηνή να καταλάβει ότι η προ – αμερικανική Ευρωπαϊκή ιδεολογία και νοοτροπία, έφερε τη χώρα σε αυτή τη κατάσταση, και η διάσωση του κόσμου μπορεί να επέλθει με τη βοήθεια της μεγαλύτερης δύναμης του κόσμου, που είναι η Ρωσία.  Εγώ, όπως κάθε Ορθόδοξος, συντάσσομαι με το πνεύμα της εκκλησίας, και για την αγορά του ΠΑΟΚ, πήρα την ευχή από τους πνευματικούς ανθρώπους αλλά και από υψηλά ιστάμενους στη χώρα μου.


Ο ΠΑΟΚ δεν είναι σημαντικός μόνο για μένα αλλά για τη πλειοψηφία των Ποντίων της Ρωσίας. Όταν έμαθα ότι η ομάδα θα τιμωρηθεί από την ΟΥΕΦΑ, θεώρησα χρέος μου να ξεκινήσω συζητήσεις για την απόκτησή της. Η  στρατηγική του ΠΑΟΚ θα χαράσσεται με τη δική μου συμβολή αλλά και της ομάδας, έτσι ώστε να λειτουργούμε ως ένα σύνολο.

Το πρόεδρο της ομάδας τον συμπαθώ και θα δουλέψουμε καλά μαζί, αυτή είναι  η αίσθησή μου».

Για τον αποκλεισμό του Δικεφάλου από το Γιουρόπα Λιγκ, σχολίασε: «Δεν πρέπει να έχουμε αυταπάτες και να βάζουμε υψηλούς στόχους. Είμαστε αδύναμοι και θα πρέπει να συγκεντρωθούμε στο Ελληνικό πρωτάθλημα».

Για τον Ζήση Βρύζα, ανεφερε: «Στη πρώτη συνάντηση με το πρόεδρο του ΠΑΟΚ, απευθυνόμενος σε εκείνον, του είπα: «Εμένα δε μου αρέσει η ομάδα να μην παίζει καλά. Είμαι συνηθισμένος να βάζω ως στόχο της κορυφή»
paokrevolution
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ