2012-09-05 23:35:03
Φωτογραφία για Βρέθηκε το όπλο της δολοφονίας του ιερέα.Συγκλονίζει η αδερφή του παπά
Βρέθηκε το απόγευμα το όπλο, που φέρεται να χρησιμοποίησε ο 41χρονος εραστής της παπαδιάς για την εν ψυχρώ δολοφονία του 52χρονου ιερέα στην Πυρά Φθιώτιδας. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 41χρονος εραστής της παπαδιάς είχε πει ψέματα τόσο για την τοποθεσία, όσο για τον τύπο του όπλου στην αστυνομία.

Όπως έγινε γνωστό, το όπλο ήταν δίκαννο και όχι μονόκαννο, μάλιστα το είχε λύσει κα δεν ήταν μονόκαννο, αλλά δίκαννο,γεγονός που ανατρέπει τον τρόπο της δολοφονίας ενώ ήταν θαμμένο 50 μέτρα πιο κάτω από εκεί που είχε υποστηρίξει ότι ήταν.

Μπορεί να πέρασε την πόρτα του εισαγγελέα με σκυμμένο το κεφάλι, η παπαδιά μπορεί επίσης το συγκεντρωμένο πλήθος να την αποδοκίμαζε με όλη του δύναμη, ωστόσο η παπαδιά ακόμη και σε αυτές τις στιγμές, φαίνεται πως προσπαθεί ακόμα να "ξεγλιστρίσει" από τη δικαιοσύνη Η παπαδια που φέρεται ότι σχεδίασε μαζί με τον εραστή της τη δολοφονία του συζύγου της, σύμφωνα με την Αστυνομία, προσπάθησε να τα "ρίξει" όλα στον εραστή της, και οι δύο ένοχοι προσπάθησαν να φορτώσουν την ευθύνη για το φόνο, ο ένας στον άλλο.


Ο Εισαγγελέας άσκησε ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση στον 41χρονο φερόμενο ως δράστη της δολοφονίας του 52χρονου ιερέα ενώ στην 43χρονη παπαδιά ασκήθηκε δίωξη για ηθική αυτουργία και άμεση συνέργεια.

Συγκλονίζουν οι δηλώσεις της αδερφής του θύματος

Η αδερφή του ιερέα συγκλονίζει με τα λόγια της "Τον λάτρευε όλος ο κόσμος. Έγινε ιερέας για να βοηθήσει τον τόπο του"...

Για την παπαδιά είπε ότι "Είχε το θράσος να με πάρει τηλέφωνο την ημέρα που το έκανε και να μου πει: Έφη μου σ' αγαπώ... Ήθελε να μου πει ότι της έφαγαν τον άντρα της, δύο με μια μηχανή. Και δεν καταλαβαίνει για ποιο λόγο και αφήνει τα παιδιά της ορφανά".

"Τα παιδιά της θα γίνουν δικά μου παιδιά. Και το εγγόνι που περιμένει, θα γίνει δικό μου εγγόνι" κατέληξε με τρεμάμενη φωνή.

Οι ανακοινώσεις της Αστυνομίας

Σύμφωνα με την Αστυνομία, η 43χρονη, αφού είχε συνεννοηθεί πρώτα με τον 41χρονο, πάρκαρε το αυτοκίνητο που οδηγούσε και στο οποίο βρισκόταν και ο ιερέας σύζυγός της, σε πάροδο της εθνικής οδού Πύργου- Κυπαρισσίας, κοντά στην περιοχή του Κάτω Σαμικού. Στη συνέχεια, η 43χρονη, προφασιζόμενη σωματική της ανάγκη απομακρύνθηκε από το αυτοκίνητο, ενώ στην περιοχή βρισκόταν ήδη ο 41χρονος.

Μόλις ο φερόμενος ως δράστης είδε τη γυναίκα να φεύγει, πλησίασε το αυτοκίνητο και πυροβόλησε τον ιερέα με κυνηγετικό όπλο, προκαλώντας του θανάσιμα τραύματα στο κεφάλι, τον τράχηλο και τον θώρακα.
TreloKouneli
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ