2012-09-05 23:23:23
Φωτογραφία για bleacherreport.com : ΔΕΝ ΑΝΑΜΕΝΟΝΤΑΙ ΘΑΥΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΦΕΤΙΝΟ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ
Το Τσάμπιονς Λιγκ ξεκινάει σε λίγο καιρό με τους Άγγλους να έχουν ήδη αρχίσει τις... ακτινογραφίες του Ολυμπιακού δίνοντας έμφαση στην απώλεια του Μιραλάς, αλλά και τον απειλητικό Φουστέρ.

Πιο συγκεκριμένα το site "bleacherreport.com" και ο αρθρογράφος Τσάρλι Μέλμαν επιχείρησε μία προσέγγιση των αγωνιστικών προφίλ των αντιπάλων της Άρσεναλ στο Τσάμπιονς Λιγκ. Είναι χαρακτηριστικό ότι η αναφορά του ξεκίνησε από τον Ολυμπιακό και μετά πέρασε σε Μονπελιέ και Σάλκε.

Μεταξύ άλλων υπογραμμίζει ότι... «τα λυπημένα παιδιά του Ολυμπιακού πέρυσι στο Τσάμπιονς Λιγκ (λόγω του αποκλεισμού των ερυθρόλευκων) δεν μπόρεσαν να περάσουν στον όμιλο. Και αυτό έγινε όταν είχαν στο ρόστερ τους τον καλύτερο σκόρερ στην Ελλάδα, Κέβιν Μιραλάς.

Τώρα ο Μιραλάς λάμπει στην Έβερτον και ο Ολυμπιακός έχοντας αυτήν την απώλεια είναι στα χαρτιά ελαφρώς πιο αδύναμος. Οι Έλληνες έχουν ακόμα την... απειλή που ακούει στο όνομα Νταβίντ Φουστέρ.

Προσωπικά ο Ισπανός μέσος με εντυπωσίασε όταν τον είδα πέρυσι με την Άρσεναλ. Παρόλα αυτά δεν περιμένω θαύματα από τον φετινό Ολυμπιακό».

Στο άρθρο γίνεται αναφορά και στον Ραφίκ Τζιμπούρ.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ