2012-09-05 23:30:07
Φωτογραφία για ΔΕΙΤΕ: Προσποιήθηκε το νεκρό για να πείσει την καλή του να τον παντρευτεί!
Ήμουν τόσο θυμωμένη που ήθελα να τον ξανασκοτώσω, αυτή τη φορά στ’ αλήθεια είπε απηυδισμένη η νεαρή Ρωσίδα για την τουλάχιστον μακάβρια πρόταση γάμου του καλού της.

Ο 30χρονος Alexey Bykov σκηνοθέτησε τον “θάνατό” του, προκειμένου να πείσει την αγαπημένη του Irena Kolokov να τον παντρευτεί!

Για την ακρίβεια, προσέλαβε σκηνοθέτη ταινιών, μακιγιέζ, ακόμη και μια σεναριογράφο για να σκηνοθετήσει ένα ψεύτικο αυτοκινητιστικό δυστύχημα.

Ο 30χρονος ζήτησε από τη φίλη του Irena Kolokov να τον συναντήσει στο σημείο της συντριβής ώστε να πειστεί ότι ήταν νεκρός.

“Είχαμε κανόνισει να συναντηθούμε σε ένα συγκεκριμένο σημείο, αλλά όταν έφτασα εκεί είδα παραμορφωμένα αυτοκίνητα παντού, ασθενοφόρα και καπνούς. Είδα τον Alexey στο δρόμο καλυμμένο από αίμα κι ένας νοσηλευτής μου είπε ότι ήταν νεκρός. Ξέσπασα δε δάκρυα”, λέει ι Irena.

Τότε ο “νεκρός” Alexey πετάχτηκε πάνω και ζήτησε από την Irena να τον παντρευτεί. Ευτυχώς για εκείνον, η κοπέλα εκτίμησε τη φάρσα και είπε το ναι. Το ζευγάρι παντρεύτηκε την περασμένη εβδομάδα.

“Ήθελα να συνειδητοποιήσει πόσο κενή θα ήταν η ζωή της χωρίς εμένα. Νομίζω ότι πέτυχε - αλλά υπόσχομαι ότι είναι η τελευταία φορά”, δήλωσε ο γαμπρός!

 
radar.gr
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ