2012-07-26 21:32:08
Φωτογραφία για Δώρο μέλους του κυκλώματος εκβιαστών της Θεσσαλονίκης η πισίνα στον Κορυδαλλό;
Με το κύκλωμα εκβιαστών και τοκογλύφων της Θεσσαλονίκης που εξαρθρώθηκε την άνοιξη του 2011 φέρεται να συνδέεται η κατασκευή της πισίνας στο προαύλιο του Ψυχιατρείου του Κορυδαλλού...

Σύμφωνα την "Καθημερινή", άτομο του κυκλώματος που βρίσκεται στον Κορυδαλλό φέρεται να έδωσε τα χρήματα για να κατασκευαστεί η πισίνα ή συντριβάνι κατά την πολεοδομία. Μάλιστα ο συγκεκριμένος κρατούμενος, που φέρεται να δώρισε και σκαπτικό μηχάνημα στο ψυχιατρείο των φυλακών, εκρατείτο κατά το δημοσίευμα στις Φυλακές Αλικαρνασσού και μετήχθη μυστηριωδώς στην ψυχιατρική πτέρυγα των Φυλακών Κορυδαλλού, όπου οι συνθήκες είναι καλύτερες και με τη βοήθεια του εξελίσσοντας σε άνετες.

Σε δηλώσεις του στην εφημερίδα, ο συνήγορος υπεράσπισής του, Αλέξης Κούγιας, επιβεβαίωσε ότι ο συγκεκριμένος κρατούμενος μεταφέρθηκε προ τριμήνου, κατόπιν ψυχιατρικής γνωμάτευσης, στο Ψυχιατρείο από τις φυλακές Αλικαρνασσού, όπου εκρατείτο.

Αρνήθηκε πάντως ότι ο πελάτης του έχει οποιαδήποτε σχέση με τις κατασκευές στην εγκατάσταση, υποστηρίζοντας ότι το σύνολο των χρημάτων του έχει δεσμευθεί μετά τη σύλληψή του.
planet-greece
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ