2012-07-26 21:23:05
Φωτογραφία για ΠΟΛΛΕΣ, ΓΡΗΓΟΡΕΣ ΚΑΙ ΣΙΓΟΥΡΕΣ ΠΑΣΕΣ...
Οι παίκτες του Ολυμπιακού συνεχίζουν τις προπονήσεις τους και εκτός του ότι έχουν ολοκληρώσει μερικές πρωτοποριακές ασκήσεις, έχουν πάντα στο μυαλό τους και τις εντολές του Λεονάρντο Ζαρντίμ, διότι την ώρα των αγώνων, θα πρέπει να υπάρξουν και αυτοματισμοί, χωρίς να περιμένουν τη φωνή του Πορτογάλου από τον πάγκο.

Σε μια λοιπόν από τις ασκήσεις που έχουν γίνει στην Πορτογαλία, ο τεχνικός των ερυθρόλευκων ζήτησε από τους παίκτες του να κυκλοφορούν σωστά την μπάλα και να φθάνουν στην αντίπαλη περιοχή με πολλές και γρήγορες πάσες. Στη συγκεκριμένη άσκηση δεν υπήρχαν τέρματα, άρα δεν επιτυγχανόταν κάποιο τέρμα, αλλά αυτό που ήθελε να δει ο Ζαρντίμ, είναι η αλλαγή της μπάλας γρήγορα.

Όταν μια ομάδα αλλάζει την μπάλα γρήγορα και δίχως λάθη, ο αντίπαλος αναγκάζεται να αμυνθεί, να οπισθοχωρήσει σε βαθμό τέτοιο, που μπορεί κάποια στιγμή να κάνει το λάθος και να δεχτεί το γκολ. Αυτό απαιτεί το μοντέρνο ποδόσφαιρο και ο Ζαρντίμ έχει φροντίσει να το περάσει στους παίκτες του, συν το γεγονός της πίεσης ψηλά, ώστε να βγαίνει γρήγορα τυχόν αντεπίθεση.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ