2012-05-20 12:16:09
Φωτογραφία για Σύσφιξη κοιλιάς μετά από γρήγορη απώλεια βάρους ή μετά από εγκυμοσύνη
Η σύσφιξη της κοιλιάς μετά από μια αυστηρή δίαιτα και γρήγορη απώλεια κιλών ή μετά την εγκυμοσύνη, δεν είναι και τόσο ακατόρθωτο όσο αρχικά φαίνεται. Δεν λέω ότι είναι και το ευκολότερο πράγμα στο κόσμο. Απλώς είναι ένας στόχος που με λίγη επιμονή και προσπάθεια μπορεί να επιτευχθεί. Πολλές γυναίκες στις μέρες μας, είτε λόγω πολύ γρήγορης απώλειας κιλών, είτε μετά από εγκυμοσύνη, βρίσκονται σε μια κατάσταση στην οποία η κοιλιά τους έχει επιστρέψει τελείως ή σχεδόν τελείως στα φυσιολογικά επίπεδα, το σώμα της έχει επίσης επιστρέψει στο φυσιολογικό του βάρος, ωστόσο στην περιοχή της κοιλιάς παρατηρείται μια χαλάρωση. Αυτή  είναι μια σχετικά συχνή κατάσταση, η οποία προκαλείται από την απότομη μείωση του βάρους, την ατονία των μυών στην περιοχή της κοιλιάς, αλλά κυρίως την ύπαρξη "περισσευούμενου" δέρματος επίσης στην περιοχή της κοιλιάς. Παρακάτω αναφέρονται ορισμένοι τρόποι - συμβουλές έτσι ώστε να μπορέσεις να πετύχεις σημαντική σύσφιξη της κοιλιάς σου.


Σύσφιξη της κοιλιάς με γυμναστική 

Όταν μια γυναίκα θέλει να πετύχει σύσφιξη της κοιλιάς της, τότε καλό είναι να ξεκινήσει από τα αυτονόητα δηλαδή τη γυμναστική. Κορίτσια κακά τα ψέματα... δεν είναι δυνατόν να αράζουμε στους καναπέδες του σπιτιού και να περιμένουμε την κοιλιά μας να σφίξει από μόνη της. Θέλει και εμείς να κάνουμε την προσπάθειά μας. Οι ασκήσεις κοιλιακών είναι ό,τι πρέπει για αυτή τη δουλειά. Για καλύτερα αποτελέσματα και αποφυγή τραυματισμών τα γόνατα πρέπει να είναι λυγισμένα, ενώ οι παλινδρομικές κινήσεις θα πρέπει να είναι μικρές. Στο παρακάτω αγγλόφωνο βίντεο παρουσιάζεται μια καλή άσκηση κοιλιακών.

---

Χάσε εύκολα και γρήγορα τα κιλά που θες μέχρι το καλοκαίρι με την εντυπωσιακή ΔΙΑΙΤΑ ΝΤΟΥΝΚΑΝ που κάνει πάταγο σε όλο το κόσμο! Κατέβασέ την από ΕΔΩ
---
Aniwthoi
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ