2024-05-02 13:01:43
Φωτογραφία για Μετά τον Σασμό αυτή είναι η νέα σειρά που ετοιμάζει ο ALPHA - Πότε θα βγει;
Στους τηλεοπτικούς μας δέκτες θα έρθει, αλλά λίγο αργότερα από τον αρχικό προγραμματισμό, η νέα σειρά «Παναγία της Φωτιάς» η οποία θα βασιστεί σε βιβλίο του Σπύρου Πετρουλάκη και θα δούμε προσεχώς στον Alpha. Κι αυτό μιας και το νέο, πολλά υποσχόμενο σίριαλ, αναβάλλεται μέχρι νεωτέρας από τον σταθμό της Κάντζας.

Ειδικότερα, σύμφωνα με τις ασφαλείς μας πληροφορίες, η εταιρεία παραγωγής ενημέρωσε το κανάλι πως αδυνατεί για την ώρα να ανταπεξέλθει χρονικά στα απαιτητικά γυρίσματα της νέας φιλόδοξης παραγωγής μιας και αυτή απαιτεί το μεγαλύτερο μέρος να γυριστεί στην Ήπειρο, στην Κωνσταντινούπολη και την Αίγυπτο.

Ως προς την ιστορία του βιβλίου του Σπύρου Πετρουλάκη, θα δούμε προσεχώς στους τηλεοπτικούς μας δέκτες ένα γαϊτανάκι ανθρώπων να πληρώνουν το τίμημα των πράξεων τους και είτε να αποδέχονται το πεπρωμένο τους είτε να βρίσκουν το σθένος να το αλλάξουν. Αποκαλύψεις θα έρθουν στο φως και ανείπωτες αλήθειες θα ψάξουν να βρουν τη λύτρωση. Ευτυχία και πόνος θα εναλλάσσονται ανάμεσα στον έρωτα, στη φιλία και σε τάματα που κρατούν δέσμιες τις καρδιές και τα σώματα.


Η αυτοδικία ή η σιωπή μπορεί να εξαγνίσει τις ψυχές; Η «Παναγία της Φωτιάς» θα έρθει βεβαίως στις οθόνες μας, μέσα από το πρόγραμμα του Alpha, αλλά λίγο αργότερα. Δηλαδή, αν και ο αρχικός προγραμματισμός ήταν να δούμε το σίριαλ στις αρχές τις νέας σεζόν, αυτή η αναβολή της έναρξης των γυρισμάτων θα έχει σαν αποτέλεσμα να έρθει μέσα στο 2025 στις οθόνες μας.

Γράφει ο Γιώργος Σκρομπόλα (zappit)

Πηγή: tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Evelyn Boyd Granville
ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Evelyn Boyd Granville
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ