2012-05-16 18:58:35
Φωτογραφία για Με …γαλλικό κλειδί πάει στις εκλογές το ΠΑΣΟΚ!
Ενα …γαλλικό κλειδί  περιμένει το ΠΑΣΟΚ για να αλλάξει τους πολιτικούς συσχετισμούς όπως αυτοί καταγράφηκαν στις ...κάλπες της  6ης Μαϊου.

Πιστεύουν ότι η νίκη των Γάλλων Σοσιαλιστών  και η ήττα της Μέρκελ  μπορεί να κινητοποιήσει και να προσέλθουν στις κάλπες 220..000 έως 360.000 ψηφοφόροι του ΠΑΣΟΚ το 2009 που στις εκλογές της 6ης Μαϊου δεν προσήλθαν να ψηφίσουν!

Το σκεπτικό είναι ότι η προοπτική που ανοίγει η νίκη Ολάντ για μια νέα πολιτική της ΕΕ  σε σχέση με την Ελλάδα, ενδέχεται να λειτουργήσει συσπειρωτικά μέσω της αισιόδοξης προοπτικής και του ισχυρού εταίρου που θα έχει ο κ. Βενιζέλος στην ΕΕ. Βεβαίως ,λένε τα στελέχη που κάνουν αυτές τις αναλύσεις , ότι όλα θα εξαρτηθούν από το κλίμα που θα διαμορφωθεί στο εσωτερικό σε σχέση με το δίλλημα ευρώπη ή όχι, όπως και τα αντανακλαστικά της δημοκρατικής παράταξης.

Ετσι από σήμερα κιόλας – με την ομιλία Βενιζέλου στα νομαρχιακά στελέχη – ξεκινά μια επιθετική προεκλογική εκστρατεία  με στόχο την κινητοποίηση των 220.000 έως 360..000  ψηφοφόρων του ΠΑΣΟΚ τού 2009 που προτίμησαν την 6η Μαΐου να απέχουν από την ψηφοφορία , αλλά και την ενεργοποίηση των άλλων πυλώνων που προαναφέραμε.

Βασικός άξονας θα είναι ότι το ΠΑΣΟΚ δεν πρέπει να απολογείται αλλά να εξηγεί ότι με την γενναία στάση του έσωσε την χώρα χωρίς να υπολογίζει κομματικό κόστος.

 

prionokordela.gr 
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Είναι έγκυος η Σάσα Μπάστα;
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Είναι έγκυος η Σάσα Μπάστα;
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ