2012-05-15 17:08:04
Φωτογραφία για Το χάλι των ημερών σχολιάζει αναγνώστης
Είχα πείσει τον εαυτό μου να μην ξαναγράψω για το χάλι που βλέπουμε αυτές τις μέρες όσο αφορά το πολιτικό γίγνεσθαι των ημερών.

Ο κόσμος ελπίζω να ξυπνήσει έστω και τώρα και να καταλάβει το σκοπό των δύο κυρίως κομμάτων ΜΠΑΤΣΟΚ ΝΔ .

Πιστεύω πως έχουν καταλάβει πολύ καλά από το αποτέλεσμα των πρόσφατων εκλογών πως η επιτυχημένη πορεία τους καταστροφής εξαθλίωσης και προδοσίας του λαού μας έλαβε τέλος.

Το πώς χειρίστηκαν στα πολλά χρόνια εξουσίας τους με τόσες επιτυχίες την καταστροφή του λαού μας επιβραβεύθηκαν από το εκλογικό αποτέλεσμα.

Αν δεν υπήρχαν τα κομματόσκυλα που τους ακολουθούν πιστά είτε απολαμβάνοντας τα ρουσφέτια, είτε είναι ακόμα βολεμένοι αδιαφορώντας για την εξαθλίωση του κόσμου γύρω τους πιστεύοντας ότι οι ίδιοι θα έχουν καλύτερη ζωή ζώντας ανάμεσα από φτωχούς και εξαθλιωμένους συμπολίτες τους θα είχαν τελειώσει μια για πάντα.

Πιστεύω πως και με την βοήθεια των σάπιων μνημονιακών ΜΜΕ που τόσα χρόνια απολάμβαναν τις κρατικές επιχορηγήσεις μέσω κρατικών διαφημίσεων και έργων που έπαιρναν οι εκδότες των συγκροτημάτων στην πλάτη του Ελληνικού λαού δίνουν την ύστατη μάχη τους.

Δεν χρειάζεται και πολύ μυαλό για να καταλάβει κανείς μας πως άνθρωποι, η μάλλον πολιτικοί των μνημονιακών κομμάτων ΝΔ ΜΠΑΤΣΟΚ, φοράνε τις γραβατούλες τους και βγαίνουν στα κανάλια του αίσχους για να το παίξουν Εθνοσωτήρες αυτοί που με τις σάπιες πολιτικές τους οδήγησαν τον τόπο σε αυτήν την οικτρή κατάσταση.

Αυτοί που έπρεπε να είχαν κρυφτοί σε τρύπες να είχαν ξενιτευτεί όπως ανάγκασαν χιλιάδες Έλληνες να το κάνουν από την πολιτική τους ανικανότητα.

Έτσι μόνον εξηγείται η επιμονή τους για οικουμενική κυβέρνηση Εθνικής σωτηρίας.

Εδώ γελάμε όχι μόνον με αυτούς αλά και με την ΔΗΜ ΑΡ είναι δυνατόν να ξανά βάλεις τους λύκους να φυλάξουν τα πρόβατα;

Σήμερα ακούμε και διαβάζουμε τι γίνεται με τους μισθούς νέες μειώσεις, άραγε υπάρχει πάτος σε αυτήν την καταστροφή, σε λίγο παίρνουν σειρά και οι συντάξεις και ούτω κάθε εξής.

Αυτά τα λαμόγια βγαίνουν και λένε για στάσεις πληρωμών και ένα σωρό εκβιαστικά μηνύματα την ίδια ώρα που ο Γιούνγκερ λέει ότι δεν υπάρχει κανένα θέμα να βγει η χώρα μας από το Ευρώ και πως θα στηρίξουν το όποιο εκλογικό αποτέλεσμα.

Θα το πω για τελευταία φορά στους Εθνικά προδότες και ξεφτιλισμένους μνημονιακούς πολιτικούς των δύο κομμάτων ΝΔ και ΜΠΑΤΣΟΚ .

Τον απλό λαό, κύριοι, δεν τον απασχολεί με τι νόμισμα θα πληρώνεται, γιατί απλά είτε είναι άνεργος είτε δουλεύει εκ περιτροπής η εθελοντικά εκεί τον καταντήσατε καθάρματα.

Τέλος ελπίζω να μην μας μαγειρεύετε καμιά μνημονιακή σκατοσυνεργασία, γιατί πιστεύω σύντομα θα τρέχετε στα ελικόπτερα .

Το έχω γράψει από εδώ μέσα και θα το ξαναγράψω κύριοι της ΝΔ και του ΜΠΑΤΣΟΚ, αντί να βγαίνετε στα μνημονιακά σκ@τοκάναλα να πάτε να ζητήσετε συγνώμη και άφεση αμαρτιών από τους τάφους των συνανθρώπων μας που σκοτώσατε οδηγώντας τους στην αυτοκτονία από την άθλια προδοτική σας πολιτική, και αφού το κάνετε αυτό ΑΝΤΕ ΜΟΥ στο ΔΙΑΒΟΛΟ για να ξεβρομίσουμε από την βρώμα, την λάσπη και να ανασάνουμε λίγο.

Μόνον τότε θα υπάρξει ελπίδα και προοπτική σε αυτόν τον τόπο που τόσο ξεδιάντροπα καταστρέψατε και προδώσατε ξεπουλώντας ιερά και όσια .

Αναγνώστης
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ