2012-05-14 16:31:07
Φωτογραφία για Η Audi επιλέγει το EfficientGrip SUV της Goodyear για το Q3 της
Το Audi Q3 είναι ένα πεντάθυρο συμπαγές μοντέλο που λανσαρίστηκε στη γερμανική αγορά το 2011. Το μοντέλο στοχεύει να αποτελέσει μια πολύ πιο αστική σπορ έκδοση των ογκωδέστερων μοντέλων Q5 και Q7.

Η Goodyear λάνσαρε το ελαστικό της EfficientGrip SUV στα τέλη του 2011. Στοχεύοντας ειδικά στις αγορές των σπορSUVκαι 4Χ4 οχημάτων, το νέο ελαστικό συνδυάζει τις ιδιότητες της πολύ καλής πρόσφυσης στο οδόστρωμα, με μια ενεργή δυνατότητα να παρέχει χαμηλότερη κατανάλωση καυσίμου, λιγότερες εκπομπές διοξειδίου του άνθρακα και μια πιο αθόρυβη διαδρομή. Το ελαστικό είναι διαθέσιμο για μια μεγάλη γκάμα οχημάτων SUV και 4x4, από τα μεγάλα πολυτελή μοντέλα έως τις στάνταρ συμπαγείς και μικρότερες εκδόσεις.

Τα νέα του εξελιγμένα χαρακτηριστικά περιλαμβάνουν τρισδιάστατες εγκοπές στο πέλμα, σχεδιασμένες να βελτιώνουν τη συνολική επαφή του ελαστικού με το οδόστρωμα και να μειώνουν την απόσταση φρεναρίσματος για αρκετά μέτρα. Ικανοποιώντας την απαίτηση για βελτιωμένο κράτημα σε υγρές επιφάνειες, υιοθετεί ένα προηγμένο μίγμα πέλματος, σφιχτά πλεγμένο μέσα στην εσωτερική δομή του ελαστικού, χρησιμοποιώντας ειδικές ρητίνες που αυξάνουν την πρόσφυση του ελαστικού στη βρεγμένη άσφαλτο. Ο βελτιστοποιημένος σχεδιασμός του μειώνει επίσης τα επίπεδα θορύβου του.


Αξιοποιώντας μερικές απ’ τις τελευταίες εξελίξεις των υπολογιστικών συστημάτων, η ομοιόμορφη ακαμψία και κατανομής της πίεσης του EfficientGrip SUV σε όλη την επιφάνεια του πέλματος έχουν σχεδιαστεί πάνω σε ψηφιακά μοντέλα βελτιστοποίησης, προσφέροντας ένα ελαστικό που παρέχει μεγαλύτερη χιλιομετρική κάλυψη. Επίσης, το συνολικά μειωμένο βάρος του ελαστικού σε σχέση με προηγούμενα μοντέλα παρέχει στους οδηγούς τη μέγιστη δυνατή ακρίβεια ελέγχου του τιμονιού και του χειρισμού του αυτοκινήτου.

«ΤοQ3 τηςAudiείναι ένα φανταστικό, ποιοτικό νέο όχημα που έρχεται να εκπληρώσει την αυξανόμενη ζήτηση για συμπαγή κουπέ οχήματα στην Ευρώπη», λέει ο HuguesDespres, ΔιευθυντήςEMEAConsumerτηςGoodyear. «Όντας μια κορυφαία μάρκα ελαστικών, η εγκατάσταση των ελαστικών EfficienctGripSUV στα Audi Q3 αποτελεί τον πιο επιτυχημένο συνδυασμό και προσβλέπουμε σε μια μακρά συνεργασία με ταQ3 και τηνAudiγενικότερα».

Σε μια εκτεινόμενη αγορά οχημάτων SUV και 4x4 πανευρωπαϊκά, που αναμένεται να αγγίξει τα μερικά εκατομμύρια ως το 2014, οι απαιτήσεις για εξειδικευμένα SUV/4x4 ελαστικά αναμένεται να αυξηθούν σημαντικά. Η Goodyear προσφέρει σήμερα έναν από τους ευρύτερους καταλόγους της αγοράς, τόσο για χειμερινά όσο και καλοκαιρινά ελαστικά και θα συνεχίσει να επενδύει σ’ αυτή τη σειρά προϊόντων μέσα στα επόμενα χρόνια, καθώς διευρύνεται και η αγορά.

Αν σας άρεσε το θέμα κάντε ένα “Like” και κοινοποιήστε το στους Φίλους σας…!
autocarnet.blogspot.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ