2012-05-14 16:28:59
Φωτογραφία για ΠΕΔΟΥΛΑΚΗΣ: ΚΕΡΔΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΚΑΙ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΜΠΑΣΚΕΤ ΤΑ ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΑ
Η εξέλιξη που είχαν οι νεαροί σε ηλικία Έλληνες παίκτες, είναι το πιο σημαντικό, για τον Ολυμπιακό και το ελληνικό μπάσκετ, από την κατάκτηση της Ευρωλίγκας από τους ερυθρόλευκους, σύμφωνα με τον Αργύρη Πεδουλάκη.

Ο τεχνικός του Περιστερίουο οποίος έχει αναδείξει σπουδαία ταλέντα όπως ο Βαγγέλης Μάντζαρης θεωρεί πως τα παιχνίδια με τη Σιένα ήταν αυτά που έδωσαν μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση στους ερυθρόλευκους για να φτάσουν στην κορυφή της Ευρώπης.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Αργύρης Πεδουλάκης στον ραδιοφωνικό σταθμό «NovaΣΠΟΡ FM 94.6»:

«Έχει παιδιά με κίνητρο. Οι σχέσεις τους είναι καλές και μέσα από τις νίκες απέκτησαν αυτοπεποίθηση. Τα παιχνίδια με την Σιένα ήταν κομβικά για την πορεία της ομάδας. Στο παιχνίδι όταν προηγήθηκε η ΤΣΣΚΑ με 19 πόντους αποφορτίστηκε ο Ολυμπιακός. Οι παίκτες του άρχισαν να βάζουν τα καλάθια και η ΤΣΣΚΑ δεν μπορούσε να πιστέψει ποτέ ότι θα γυρνούσε ένα τέτοιο παιχνίδι
. Στα τελευταία λεπτά η μπάλα έγινε πολύ βαριά για την ΤΣΣΚΑ. Φάνηκε και στις βολές του Σισκάουσκας, ο οποίος είναι ένας από τους καλύτερους σουτέρ ελευθέρων βολών. Το σημαντικό είναι πως αποτελείται η ομάδα από αρκετά ελληνόπουλα. Κάτι καλό για τον Ολυμπιακό αλλά και το ελληνικό μπάσκετ. Μετά από αυτή την επιτυχία έχουν μεγάλη αυτοπεποίθηση. Το ελληνικό μπάσκετ απέδειξε ότι έχει τεχνογνωσία και πως γίνεται αρκετά καλή δουλειά».

Για τους τελικούς της Α1: «Και οι δύο ομάδες έπαιξαν πολύ καλά. Ο Παναθηναϊκός είχε στριμώξει την ΤΣΣΚΑ σε όλο το ματς. Μακάρι να βλέπαμε έναν ελληνικό τελικό. Τώρα ελπίζω να δούμε πέντε πολύ ωραία παιχνίδια στο πρωτάθλημα. Ο Ολυμπιακός έρχεται αλλά υπάρχει η εμπειρία του Παναθηναϊκού. Θα μετρήσει το πώς ο Ολυμπιακός μπορέσει να συγκεντρωθεί στα παιχνίδια μετά από μια τόσο μεγάλη επιτυχία».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ