2012-05-07 15:30:39
Φωτογραφία για skan10.football.fr : Η ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΘΕΛΕΙ...ΜΑΡΚΑΝΟ
Ο Ιβάν Μαρκάνο στο τέλος της σεζόν, αναμένεται να αποτελέσει παρελθόν από τον Ολυμπιακό, αφού τελειώνει ο δανεισμός του και θα επιστρέψει στην πατρίδα του, χωρίς ωστόσο να είναι 100% γνωστός ο προορισμός.

Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα "skan10.football.fr", ο παίκτης του Ολυμπιακού είναι στη λίστα της πρωταθλήτριας Ισπανίας Ρεάλ Μαδρίτης, εφόσον αποχωρήσει ο Μαρσέλο.

Οι άνθρωπο της Ρεάλ εκτός από τον Μαρκάνο, έχουν στα υπ' όψιν τους και τον Κρίστιαν Κίβου της Ίντερ, άρα, σε περίπτωση που αποχωρήσει από τη «βασίλισσα» ο Μαρσέλο, οι δύο επικρατέστεροι να τον αντικαταστήσουν, είναι ο αμυντικός του Θρύλου και ο επίσης αμυντικός της Ίντερ.

Φαίνεται λοιπόν πως ο Ολυμπιακός "ανέβασε" τις μετοχές όλων των παικτών που αγωνίστηκαν για αυτόν και αποχωρούν τελειώνοντας η σεζόν από το Λιμάνι. Ο Μαρκάνο, είχε τα περισσότερα λεπτά συμμετοχής από όλους τους παίκτες του Ολυμπιακού, αλλά και τα περισσότερα γκολ από τους αμυντικούς των ερυθρόλευκων. Φυσικά και μόνο που το όνομά του υπάρχει στη λίστα της Ρεάλ Μαδρίτης, είναι πολύ σημαντικό για αυτόν και για την ομάδα πουθ αγωνιζόταν όλη τη χρονιά.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ