2012-05-07 11:10:52
Φωτογραφία για ΓΙΑΤΖΟΓΛΟΥ, ΚΑΜΠΟΥΡΗΣ ΚΑΙ ΤΟΜΙΤΣ ΣΤΟ Official Olympiacos BC Store
To Official Olympiacos BC Store και τα «Κόκκινα Καλάθια» υποδέχονται απόψε (20:00-22:00) τρεις «θρυλικές» μορφές και μοιράζουν πλούσια δώρα.

Ο Στιβ Γιατζόγλου, ο Αργύρης Καμπούρης και ο Μίλαν Τόμιτς θα είναι απόψε καλεσμένοι της εκπομπής που ασχολείται με τα νέα του μπασκετικού Ολυμπιακού στο «Κανάλι Ένα του Πειραιά» (90.4)-www.kanaliena-.gr.

Σε μια δίωρη ζωντανή εκπομπή μέσα από το επίσημο κατάστημα της ΚΑΕ (η οποία θα μεταδοθεί και από τη Web-Tv του σταθμού) τρεις παλαίμαχοι μπασκετμπολίστες που έχουν γράψει τη δική τους ιστορία με τη φανέλα των «ερυθρόλευκων» θα αναλύσουν τα πιστεύω τους, λίγο πριν την αναχώρηση της ομάδας για το Final 4 της Κωνσταντινούπολης.

Η Pizza Fan θα φροντίσει για τη διασκέδαση όσων βρεθούν εκεί με ωραίο μπουφέ ενώ όσοι φίλαθλοι της ομάδας κάνουν αγορές από το Official Olympiacos BC Store κατά τη διάρκεια της εκπομπής θα έχουν έκπτωση 20%.

Θα υπάρξουν, όμως, και άλλες εκπλήξεις καθώς κατά τη διάρκεια της εκπομπής θα κληρωθούν τρεις συλλεκτικές μπλούζες και τρεις συλλεκτικές αφίσες των Γιατζόγλου, Καμπούρη και Τόμιτς, πέντε συλλεκτικά μπλουζάκια για το Final Four και τέσσερις δωροεπιταγές της Pizza Fan.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ