2012-05-05 17:58:55
Φωτογραφία για «Οι Έλληνες θα συνεχίσουν τις μεταρρυθμίσεις και μετά τις εκλογές»
Η Ευρωπαία επίτροπος, Βίβιαν Ρέντινγκ, δεν παραλείπει να κάνει λόγο για «δύσκολη κατάσταση» στην Ελλάδα Οι εκλογές στην Ελλάδα θα δώσουν μια νέα κυβέρνηση, η οποία θα συνεχίσει τη μεταρρυθμιστική πορεία με προσήλωση.

Αυτό δήλωσε, σε τόνους αισιοδοξίας για την εφαρμογή του οικονομικού προγράμματος από την χώρα μας, η επίτροπος της Ευρωπαϊκής Ένωσης για τη Δικαιοσύνη Βίβιαν Ρέντινγκ, σε συνέντευξή της στην γερμανική εφημερίδα Hannoversche Allgemeine Zeitung.

 

Πάντως, η Βίβιαν Ρέντινγκ δεν παραλείπει να κάνει λόγο για «δύσκολη κατάσταση» ενώπιον της οποίας βρίσκονται οι Έλληνες πολίτες, καθώς, όπως αναφέρει, «καλούνται να δώσουν την ψήφο τους σε μια αναπόφευκτη, αλλά, για πολλούς Έλληνες, εξαιρετικά επώδυνη μεταρρυθμιστική διαδικασία».

 

Εμφανίζεται επίσης αισιόδοξη και για τις εκλογές στην Γαλλία, που, όπως προβλέπει, θα αναδείξουν έναν «ισχυρό πρόεδρο, ο οποίος θα κρατήσει την Ευρώπη, σε στενή συνεργασία με τους θεσμούς της Ευρωπαϊκής Ένωσης και την Γερμανίδα Καγκελάριο, σε πορεία σταθερότητας και ανάπτυξης».

 

Ερωτώμενη σχετικώς με το εάν η ακολουθούμενη πολιτική στην Ευρώπη εγγυάται την έξοδο από την κρίση, η επίτροπος τονίζει ότι λιτότητα και ανάπτυξη πάνε μαζί και ότι η Ευρωπαϊκή Επιτροπή ανέκαθεν αντιλαμβανόταν τη συνολική αντιμετώπιση της κρίσης ως μοντέλο με δύο πυλώνες, τη λιτότητα και τη διόρθωση παλαιών λαθών από τη μια πλευρά και την ανάπτυξη από την άλλη.
planet-greece
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ