2012-05-04 15:03:21
Φωτογραφία για Το μήνυμα αγάπης του Αντώνη στον Πύρρο
Ο Αντώνης Ρέμος έδωσε συναυλία στο Κολέγιο Αθηνών και εκτός από τα τραγούδια του δεν παρέλειψε να στείλει διάφορα μηνύματα όπως είδαμε στο star. Μια αφιέρωση στο τραγούδι «Ρόζα» στον Δημήτρη Μητροπάνο: «Ένα τραγούδι για έναν μεγάλο, πολύ μεγάλο μου φίλο, που έφυγε με το χαμόγελο στα χείλη πριν μερικές μέρες» είπε και συνέχισε:

«Η θλίψη δεν χωράει γιατί ο θάνατος δεν είναι θλίψη, αλλά μια αρχή κάπου αλλού, κάπου εκεί ψηλά κοντά στο θεό. Ο Δημήτρης Μητροπάνος θα ζει πάντα μέσα στην καρδιά μας. Εκεί είναι η θέση του».

Όμως αφού έπιασε τους φίλους, δεν μπορούσε να μην αφιερώσει ένα τραγούδι και στον φίλο του Πύρρο Δήμα που ήταν εκεί για να τον ακούσει να τραγουδά. Όπως είπε ο Αντώνης στον Πύρρο είναι ένας πραγματικός γίγαντας φίλος και αδερφός του, «που τον έχουν λασπώσει και το μόνο που κάνει είναι να χαμογελά και να σιωπά. Του λέω να κλείσει τ΄αυτιά του και να ξέρει πως η αλήθεια λάμπει στο τέλος. Όση λάσπη και να μας ρίχνουν, μην μασάς τίποτα. Ο κόσμος ξέρει ποιος είμαι εγώ και ποιος είσαι εσύ!», είπε ο Αντώνης στον φίλο του Πύρρο που φαίνεται έχει φάει πολύ λάσπη. Αυτό θα πει φιλία όμως ο ένας να στηρίζει τον άλλον παντού και πάντα. Αλήθεια στην Υβόννη κάνα τραγουδάκι δεν του ήρθε να αφιερώσει;
24wro
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ