2012-05-04 15:03:23
Φωτογραφία για Οργανωμένo χτύπημα διαρρηκτών εναντίον του ραδιοφωνικού σταθμού fly fm 89.7
Διάρρηξη στις εγκαταστάσεις όπου βρίσκονται οι κεραίες του ραδιοφωνικού σταθμού fly fm στο Θεολόγο Λακωνίας (θέση Άγιος Γεώργιος) σημειώθηκε χθες, βράδυ Πέμπτης 3 Μαϊου. Οι δράστες προκάλεσαν υλικές ζημιές στο χώρο και στη συνέχεια τράπηκαν σε φυγή, δίχως να αφήσουν ίχνη. Συγκεκριμένα, άγνωστοι με βαριοπούλες και λοστούς έσπασαν τα προστατευτικά σίδερα, γκρέμισαν τον τοίχο ανοίγοντας τρύπα στον οικίσκο του σταθμού (με τον τρόπο που πραγματοποιούνται τα ριφιφί) και προσπάθησαν να διαρρήξουν τη μεταλλική πόρτα, χτυπώντας τη με βαρύ αιχμηρό αντικείμενο.

Οι προσπάθειές τους όμως, για άγνωστο μέχρι στιγμής λόγο, έπεσαν στο κενό, μιας και απέσπασαν μόνο μέρος των μηχανημάτων του σταθμού και κατόπιν τράπηκαν σε φυγή. Ευτυχώς, δεν κατάφεραν να ολοκληρώσουν το καλά οργανωμένο, όπως φάνηκε, σχέδιό τους, το οποίο στόχο είχε την αφαίρεση όλου του συστήματος διαχείρισης του σταθμού, πρόλαβαν όμως να προκαλέσουν στον fly υλικές ζημιές αρκετά μεγάλης αξίας, η οποία θα προσδιοριστεί εντός της ημέρας.


Να υπογραμμιστεί ότι είναι η δεύτερη φορά που σημειώνεται ανάλογο περιστατικό εις βάρος του fly fm, καθώς άγνωστοι δράστες πριν μερικά χρόνια είχαν επιχειρήσει να διαρρήξουν τις εγκαταστάσεις του σταθμού στο ίδιο σήμειο. Τότε, οι προσπάθειές του είχαν στεφθεί με απόλυτη επιτυχία, καθώς είχαν καταφέρει να αποσπάσουν όλα τα μηχανήματα του σταθμού, αξίας χιλιάδων ευρώ, αφού πρώτα γκρέμισαν με 4χ4 τον τοίχο!

Πάντως εντύπωση προκαλεί το γεγονός ότι στο συγκεκριμένο χώρο και σε μερικά μέτρα παραπέρα εδράζονται οικίσκοι και άλλων σταθμών των ΜΜΕ, οι οποίοι δεν υπέστησαν την παραμικρή ζημιά. Ερωτηματικά προκύπτουν και για την ώρα, τον τρόπο, αλλά και την περίοδο που πραγματοποιήθηκε το συγκεκριμένο χτύπημα. Ωστόσο, κόντρα σε όσους θέλουν να σιγήσει ο fly, η λειτουργία του σταθμού συνεχίζεται απρόσκοπτα, καθώς ένας τέτοιο γεγονός δεν είναι αρκετό να αναστείλει τη δραστηριότητα του fly!

Η Αστυνομία διενεργεί έρευνες για την εξιχνίαση του συμβάντος.
flynews.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ